3.10.12

Lämmin hehkuva syksy

Lämmin sää on tietenkin hyvin henkilökohtaisesti koettu asia, minulle lämpötilat yli +5 astetta ovat syksyllä lämpimiä ja sellaistahan on riittänyt. Väreissä sen sijaan lämmin väri on lämmin riippumatta katsojasta.

Laitan kerrankin isommat kuvat korvakoruista, tulin tästä kuparinhohdosta itse niin hyvälle mielelle! Ketju ja helmet ovat kuparia, minisulosia kristalleja rondelleissa ja niobium-koukut. Korvikset tein kaveriksi rannekorulle.

Vaikka keltaiset sävyt ei niin kovin suosittuja olekaan, niin hitsit miten namuja ne on tässä, yhdistin kupariin ja ruusukultaan. Ruusukultaa löytyy varastostani entisten hamstrausten ajoilta, tässä tuo kierreputki ja lukkokoukku sitä. (Ruusukulta, rose gold vermeil, on 3 micronin kultakerroksella, 18K ja 24K, päällystettyä 98% hopeaa, johon vielä lisätään 6 micronin suojapinnoite.)
 

Rannekorun upeanväriset käsintehdyt lamppuhelmet ovat tällä kertaa luxemburgilaisia, kupariketjun päässä Swarovskin hehkuvanoranssi kristalli.
Keltainen on ilon ja älyn väri :-D
-Ette muuten usko, eilen iltakävelyllä näin ekat jouluvalot eräällä parvekkeella, hieman aikaiselta tuntui. Onneksi näky ei ole vakituisen kävelyreittini varrella. Anteeksi, jos joku tästä huomiosta pahoittaa mielensä!

24 comments:

 1. Oih, ihanat.

  Joo, ei jouluvaloja lokakuussa. Marraskuu on se virallinen "ahdistavin kuukausi kaikista" (minulle) joten silloin saa lääkärin määräyksellä piristää itseään (joulu)valoilla. Mutta EI vielä lokakuussa ;-)

  ReplyDelete
 2. aurinkoinen on tuo rannekoru, mutta nuo korvikset on ihan superihanat :)) ja samaa mieltä jouluvaloista - marraskuukin ennättää aika pitkälle ennen kuin ikkunakyntteliköt kaivan esille. muita jouluvaloja minulla ei juuri olekaan, pari tähteä löytyy mutta harvoin ovat ikkunaan päässeet ;)

  ReplyDelete
 3. Keltainen ja oranssi, mikä ihana yhdistelmä. Kupari tekee korusta lämpimän sävyisen. Nuo korvikset ovat kyllä superhienot!

  ReplyDelete
 4. Lämpimän syksyisiä koruja <3 Jouluvalot ovat kivoja, mutta KYLLÄ, lokakuu on niille vielä liian valoisa aika. Marraskuun puolivaihessa voisi alkaa kuvitella jo aikaisintaan laittaa =)

  ReplyDelete
 5. Oi, kunka hienot noi kuparihelmet ja rannekorussahan ne oikein pääsevät hyvin esille. No jo niistä jouluvaloista. Mun mies oli virittämässä niitä jo viime viikonloppuna. Vähän mun piti kommentoida siitä, ettei laitta niitä vielä päälle. En tiedä mikä ihmeen hoppu sille tuli kun piti laitta ne valot. Toinen hyvä juttu, että ne valot oikeastaan meidän takapihalla ja syvennyksessä, joten niitä ei kukan edes näe, en minäkään. Jos haluaa niitä katsoa täytyy aina mennä takapihalle. Talvella on niitä kiva katsoa, kun on saunan jälkeen virvoittelemassa. Tällaista täällä kerta. Kiitos kommenteista. T:) Koralli

  ReplyDelete
 6. Kylläpä on positiivinen ,kaunis koru:) Keltainen on jäänyt paitsioon minullakin, mutta kas, kuparin väriinhän se sopii kuin lusikka suuhun!

  ReplyDelete
 7. Nyt on kyllä värit niin kohdillaan. Mahtavat korvikset ja rannekoru on todalla kaunis. Jouluvalot: voi A-P-U-A :D

  ReplyDelete
 8. Ihana, syksyisen aurinkoinen rannekoru upeanvärisine lamppuhelmineen! Korvikset ovat tosi viehättävät :)

  ReplyDelete
 9. Rakastuin tuohon rannekoruun. Ihana väriyhdistelmä♥

  ReplyDelete
 10. Tuo rannekoru ihan hehkuu lämpöä, ihanat värit ja kauniit korvakorut :)
  Ja mitä jouluvaloihin tulee niin ei vielä :)

  ReplyDelete
 11. Mahdottoman hienot, lämpimät sävyt vielä hienommissa koruissa! Noilla voi hyvillä mielin käydä taistoon liian aikaisia jouluvaloja vastaan!

  ReplyDelete
 12. Ihanaa alkusyksyn väri-ilottelua. Mahtavan pirtsakka tuo kuparin ja keltaisen liitto. Luxenburgilaisia lamppuhelmiä, nam! Ja hienoja nuo kuparihelmetkin. :)

  Katsoin muuten ensin huolimattomasti noita korviksia, ja ajattelin, että aikaisinpa on Mags kulkusia laittanut korviksiin. Olisit helissyt niiden jouluvalojen tuikkeen kanssa samassa tahdissa. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No just joo, hyvä pointti ;-D Tonttulakki saa vielä odotella...
   Mainitsin tuon luxemburgilaisuuden vain siksi, että suosin mieluusti eurooppalaisia ja kotimaisia!

   Delete
  2. Juu, ja muhun nappasi tuo luxenburgilaisuus, koska olen myös tilannut luxenburgilaiselta lamppuhelmitaiteilijalta helmiä muutaman kerran. Ne taitavat kaikki vielä hautua nerik-laatikossa. :D

   Delete
 13. Kiitos, rakkaat ystävät, kommenteista :-D
  -Nyt kyllä vähän nolottaa, mitäs se nyt sitten mua haittaa, jos joku haluaa valoja parvekkeellaan välkytellä... ei mitään, että iloa vaan hälle!

  ReplyDelete
 14. ihanan pirtsakka ja syksyinen rannekoru:)

  ReplyDelete
 15. Herkullinen rannekoru, menee keltainen ja oranssi siinä just hyvin.

  ReplyDelete
 16. Ihana, aurinkoinen koru! :)

  Mukavaa viikonjatkoa, Mags <3

  ReplyDelete
 17. Kiitos Peikkonen :-)
  Kiitos Kati :-)

  ReplyDelete
 18. I'm all warmed up and happy because your beautiful bracelet has given me Autumn colors! There is no Autumn where I live in Orlando -- a tropical paradise, yes, but I miss my beloved Autumn. Here, I am beneath the trees, golden leaves cascading around me, crunching beneath my feet! Your bracelet gives me the golden sunlight of Autumn, the copper like pumpkins and leaves and wreaths -- Mother Earth gently wrapping herself in warmth and the shades of yellow -- she is beloved and cloaked in "joy and intelligence" as you said, Margareta! Yes! Grand!

  Love light joy -- thank you for giving me a Season,
  Rita

  ReplyDelete
 19. Wonderful warm, golden tones and colors of Autumn! This is a time of year I deeply love... and your creations speak of the beauty of this season and the warm colors of Autumn... (Rita's comment is so beautiful!)
  I LOVE the bracelet, the colors are amazing!!!

  ReplyDelete
 20. Thank you, both, my lovely friends from abroad :-D

  ReplyDelete
 21. Aivan ihania, nämä värit on just semmoisia, joita rakastan yli kaiken. Kauniisti sommiteltu ja tehty myös korut.

  ReplyDelete