14.5.13

Keveyttä, -kö?

Lisää perhosia. Huomasin, että tuo eilinen koru oli malliltaan aivan mainio, mukavan tuntuinen kädessä. Yleensähän teen kaikkiin sisarkoruihin edes pienen muutoksen, mutta tuo toimi ranteessa niin hyvin, niin kopioin mallin täysin.

Ai jaa, huomaan, onhan tässä keskimmäinen helmi lamppuhelmi perhoshelmen sijaan :-D En siis osaakaan tehdä täysin samaa mallia ;-)
Posti toi juuri äsken sen tulliin juuttuneen helmikasan. Ihanoita ovat!! Voi itkut, nyt on sitten ahistus, miten ne saa kaikkein kauneimmin käyttöön! Ihan pikku kurkistus osaan niistä helmistä, mennään oikein kesäiseen värimaailmaan: ***
Otsikon keveydestä puheenollen, noin viisi kiloa vaivalloisesti lähtenyt, mutta onneksi en ole vielä kyllästynyt raejuustoon ;-D Ja kyllä, olen retkahdellut dieetistä, mutta enhän muutenkaan kannata liiallisia tai ehdottomia sääntöjä!


11 comments:

 1. Kaunis koru ja voi mikä värit. Oikein herkku. Uudet helmet aina ilahduttaa ja kauniita ovatkin, vaikka ihan pikkuinen kurkistus.

  Mäkin tässä päätin vähän laihduttaa. Raahasin miestakin sunnuntaina metsäpolulle ja hän meinasi jo luovuttaa puolessa välissä. Oli kuulemma lian kova meno, ei minusta. Reipas kävely vain, mulla ei tullut edes hiki. Ehkä ensi kerta mä voin kävelen ja hän juosten, niin olemme samassa vahdissa, kai.
  T. ) Koralli

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Vicky :-)
   Niin juuri, metsässä nauttii liikkumisen lisäksi koko ympäristöstä kaikin aistein!

   Delete
 2. Onnea ihanasta korusta (eilisen värimaailma oli ihan mun makuuni) ja hienosta saavutuksestasi!

  ReplyDelete
 3. Eilinen koru on kuin karkki, ihanat kesävärit, ihan trooppinen tunnelma tuli siitä. Ja nyt mennään sitten niin raikkaaseen meritunnelmaan, ai että! Ihana! Tsemppiä, hienosti pudotettu!

  ReplyDelete
 4. Ihanan värikkäät nää perhoskorut:)

  ReplyDelete
 5. Ihanat korut, niin tämä kuin edellinenkin :) Eilisestä tulee mieleeni kirpeät hedelmäkarkit, tästä jotain makeampaa ja marjaisempaa. Mä aloitin viime viikolla detox-kuurin, ja kaikki epäterveelliset herkut on nyt kielletty. Siksi varmaan näen korutkin karkkeina =0

  Metsäaiheesta vielä, näin äsken koiralenkillä korpin lentävän ylitsemme. Olen nähnyt sen aiempinkin kesinä, taitaa asustella meidän takametsässä. On se vaan aika vaikuttava ja synkkä ilmestys, vähän karmaisevakin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Helmi :-)
   Korppi ja naakka on kuin serkukset, korppi se synkeä ja naakka iloluontoisempi :-D

   Delete
 6. Kiitos ihanista kommenteista - aika karkkisia nuo sävyt tosiaan on!

  ReplyDelete
 7. On kyllä niin ihania kesävärejä, uusissakin helmissä.

  Mulla on nyt riipuksesi pöydällä Korallin pätkän kera. Ja värkkejä ihan tolkuton kasa, kun en oikein vielä tiedä mitä siihen laittaisin. Sitten kun on visio, tuntuu että just sitä uupuu mitä tarttis.

  Onnittelut kurinalaisuudestasi. Koskahan meikä pääsisi tuolle henkiselle tasolle... :D

  ReplyDelete
 8. Oi, karkkeja ja sinä dieetillä:)Ihania kesäkoruja. Sopii tosi hienosti tummaan metalliin nuo värit, niin ja sopii myös vaaleisiin helmiin. Mulla on koruilut jäänyt tosi vähiin, mutta eiväthän ne helmet onneksi happane;D

  ReplyDelete
 9. Onpas ihanainen kesäkorunen... ja kurkistus uusiin helmiin saa odottamaan jotain kaunista :)

  ReplyDelete