17.5.13

Pyörähtelyä

Kokeiltava on välillä kimmellystäkin. Rannekorun  lähtökohta oli Swarovskin kristalliketju. Kyllä kimallus ja keramiikkakin ovat mukava pari nekin, vähän patinoituna tuo kirkas hopeanväri tietenkin.
Eikä muuten ollut mikään 'piis-ov-keik' tuon kristalliketjun päätylenkkien kiinnitys tai ehkä sormeni ovat liian isot siihen näpertelyyn.
Tässä välilenkit ovat vaihteeksi terästä ja lukon isot renkaat hopeoitua korumetallia, niiden valmiiksi patinoitunut värisävy valintaperusteena. Golemin upeushelmiä.

 "Patespaani"Ihanaa! Sain eilen lyhyen kesätukan ja heti tuli tarve uusista korvakoruista! Mun kesävaatteissa on sairaan paljon mustaa ja valkoista ja mustavalkoista, mut hei, punaiset hiukset ;-D

"Arabesque"


***
Ai pitikö selvittää otsikon pyörähtely? No "patespaani" on suomalainen väännös kansantanssin nimestä "Pas d'Espagne". Ja mulle vaan tuli valmiista korusta mieleen kansantanssien askellukset ja pyörähdykset.

***

13 comments:

 1. Nuo korvikset sopii taatusti täydellisesti lyhyen punaisen tukan kanssa ;-)

  ReplyDelete
 2. Tosi hieno, erikoinen yhdistelmä tuo kristalliketju ja keramiikkahelmet. Ihanan kesäisiä helmiä.

  ReplyDelete
 3. Mahtava ja rohkea yhdistelmä!

  ReplyDelete
 4. Korvikset on kyllä tosi herkut :)

  ReplyDelete
 5. Upeita, korvikset on tosi makeet :)

  ReplyDelete
 6. aivan uskomattoman ihania ovat nuo keramiikkahelmet :) ja niin kaunis ja yllättävä kristallin ja keramiikan liitto. korvikset on tosi namuset :)

  ReplyDelete
 7. Hyväntuulinen rannekoru, ihastuttavat korvikset!

  ReplyDelete
 8. Ihania, ihania. Erityisesti mun mieleeni on nyt nuo korvikset. Ne on niin tyylikkäät ja leikkisät yhtä aikaa. Varmasti makeet uuden tukkasi kanssa. :)

  ReplyDelete
 9. Kiitos kommenteistanne rakkaat ihmiset :-)

  ReplyDelete
 10. Mitäs kun sanat ja varsinkin adjektiivit ja superlatiivit on jo kaikki sanottu?!
  Jää vain hiljaisuus ja ♥

  ReplyDelete
 11. Hienoa ketjua, sopii kyllä hyvin yhteen noiden helmien kanssa! Mustavalkoiset korvikset on tosi kivat, sopis mullekin, kun on myös ihan samat suosikkivärit, mutta vaalea tukka:)

  ReplyDelete
 12. Uskomattoman ihanat korvakorut!

  ReplyDelete