12.6.13

Ei ihan mutta melkein

No. Kyllä minusta viikko kerrallaan eroa blogista on sopivaa lomanviettoa! Joten en enää edes aio sen pidempiä taukoja täällä tarkoituksella pitää. Teen kuitenkin omaan tahtiin eli kaikessa rauhassa.


Siskon mökillä oli laiturilla makaillen niin mukava katsella järvellä viihtyviä joutsen- ja kuikkaparia, että väkisinkin heräsi romanttisia mietteitä. Ihana oli siellä luonnon keskellä kuunnella hiljaisia liplatuksia ja suhinoita, toki ukkonenkin välillä viihdytti. Sopiva pätkä oli tämä, ei aivan ehtinyt tulla ikävä korupöytää, vaikka mitään tarvikkeita ei ollut mukana.


Mutta melkein kuitenkin iski ikävä viime metreillä, ikävä pihtejä ja helmiä ja kieputuksia! Niinpä kotiin tultua heti kieputtelin makeanvedenhelmi-puikkoja vintaj-lankaan ja ujutin tähän koruun romanttishenkistä pitsimäistä ketjua sekä todella hurmaavan upeita turmaliinikvartsihelmiä - katsokaa noita ihania turmaliinisäikeitä kirkkaan kvartsin sisällä!


Riipuksen tummaksi patinoidussa hopeoidussa korulinkissä on pieniä kristalliupotuksia, samoin makeanvedenhelmi-pisarassa säihkyy kristallivyö.



Korvakoruissakin on turmaliinikvartsit ja niiden seurana kaulakorun riipuslinkin sukulaiset, kristalliupotuksin koristellut, hopeoidut ja tummaksi patinoidut rondellit, Swarovskin kristallit vielä alimmaisina. Taas sellaiset ei-niin-pienet-ja-huomaamattomat vaan ihan kivan kokoiset korut, niobium-koukuin.

Vielä lähikuvaa noista kauniisti koristelluista rondelleista, joissa säihkyy pieniä kristalleja salmiakkikuvioiden keskellä.

18 comments:

  1. Kylläpäs on ihanan romanttinen setti. Tuo riipusosuus on upea ja korvikset todella ihanat, voi mitä rondelleja.

    ReplyDelete
  2. Tervetuloa takaisin :) kaunis koru jälleen kerran!

    ReplyDelete
  3. Kylläpä onkin kauniit!

    ReplyDelete
  4. Voi hyvänen aika mikä kaunotar jälleen kerran:-)

    ReplyDelete
  5. Ihanan romanttinen kokonaisuus! Tulee väistämättä mieleen Madden häät :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nepä jäi multa näkemättä... ;-)

      Delete
  6. Kiitos korukamut :-)

    ReplyDelete
  7. Oi mitä ihanuuksia taas; hurmaavat korut hurmaavista värkeistä. Ja miten sä oot noin kekseliäs ja tuottelias. Heti hommiin, kun vain kotia pääsee. :D

    Mä olen vain kotona ollut enkä mitään saanut korurintamalla aikaiseksi. No kämppä tosin oli kuin hävityksen kauhistus kevään kiireiden jäljiltä. Jotta sitä siivoillessa. ;)

    ReplyDelete
  8. Anonymous13/6/13 08:54

    No mutta, näkee että luovuus ei ole lomalla kadonnut mihinkään - kauniita ovat!

    ReplyDelete
  9. Oijoi, noi pitkulaiset mv-helmet on upeita ja vintage-lanka on kyllä selvästi niiden kaveri!

    ReplyDelete
  10. Voi että, ihanuuksia ovat. Minulla päässä pyöri siitä sun tätä, mutta korupöytään luokse en ehdi koko illan. Nyt projektissa tytön leikkimökin uudistus. Niin kun tyttö sanoi, että hänellä on nyt remontti meneillään. Kävimme eilen Eurokankaassa, Tapiolassa, mutta juuri siitä mitä ajattelin saada ei ollutkaan, eli etsin lilanväristä iso vakosamettia, jolla päällystäisin tytön uuden sänkysohvan. Siitä ei ollut, piti ottaa mitä sai. Fleesekangas, eriväriraita. Kaunis sekin on, en tiedä miten se kestä, no kestäkö mitä kestä.
    T:) Koralli

    ReplyDelete
  11. kertakaikkisen upeita:)!

    ReplyDelete
  12. Hei, Kis-kis -karkkeja!
    (Kiellettävä korujen katselu kännykällä)

    ReplyDelete
  13. ihanat :) minäkin oon ollut pian viikon lomalla, mutta koruilua oon vain ajatellut. huomiseksi on luvannut sadetta, ehkä silloin pääsen vauhtiin... jos en sitten kiipeä kangaspuiden ääreen mattoa tekemään, saapa nähdä miten käy ;)

    ReplyDelete
  14. Niin kaunis! <3

    niin se on, että vannoutunut koruntekijä ei vaan osaa pitää ajatuksiaan ja näppejään erossa korutarvikkeista. Minäkin saavuin maalle oari päivää sitten ja kyllä se koruiluboksi messiin lähti... Sadesäällä on ihana tarttua pihtehin ja helmiin...

    Mukavaa viikonloppua! :)

    ReplyDelete
  15. Oi! Romanttinen ja hieman rock. Kiva, ettet kokonaan pidä taukoa :)

    ReplyDelete
  16. Ihanat romanttiset kaunokaiset :)
    Mulla iski lomalta palattua siivousvimma, korutarvikkeet ovat toistaiseksi saaneet olla ihan rauhassa.

    ReplyDelete
  17. olipas romanttisen ihania :) rondellitkin ovat ihanat!

    ReplyDelete