1.6.13

Pienessä pesässä

Pieneen pesään mahtuu vain yksi kaunis sininen ;-)Tajusin tässä eräänä päivänä, että korvakorut on melkein jääneet paitsioon, ei ole oikein sytyttänyt niiden tekeminen.
Kun aloittelin koruntekoa, kuinka monta lie vuotta sitten, olin paljon ennakkoluulottomampi korvakorujen suhteen ja niitä syntyi paljon, kaikille kaulakoruille varmaankin omansa. Taitaa olla niin, että monikin pitää kyllä näyttäviä ja erikoisempia kaulakoruja, mutta korvakoruista moni toivoo pienet ja 'huomaamattomat'.
Kesäaika on hiukan poikkeus, kun ei tarvi huiveja ja hattuja pitää.

Siispä, taidan kesän kuluessa tarjota myös näitä eriparisia ja reilumman kokoisia korvatuksia. Tässä parissa pienempi pesä on alle puolitoista senttiä ja isompi hiukka yli 2 senttiä läpimitaltaan, vintaj-lankaa, lasihelmet, niobium-koukut.
11 comments:

 1. Upeat :) joskus pitäs kyllä repästä ja laittaa korviinkin näyttävämpää, aina vaan pienet napit.

  ReplyDelete
 2. Tosi makeet, pitäisin, jos olis reiät :)

  ReplyDelete
 3. Oi, miten ihana korvakorupari! :)

  ReplyDelete
 4. Onpas kaunis setti ja tosi hieno tuo sininen sävy!

  ReplyDelete
 5. Replies
  1. No just ;-) Puski taas naurun pintaan!

   Delete
 6. Tosi kivat! Mä taidan kuulua vähemmistöön, tykkään pitää näyttäviä korviksia. Vielä en ole kokeillut eriparisia.Mutta ehkäpä jonain kauniina päivänä:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, itsehän pidän sellaisia, jotka heiluu ja mieluusti kilahtelee jne. :-D

   Delete
 7. Kiitos armaat kävijät kommenteista!

  ReplyDelete
 8. Nää on ihanat! Pesien tekemistä on pitäs harjotella, vaikka ensimmäiset yksilöt joskus ei onnistunutkaan. Eriparisuus tekee näistä mielenkiintoisen.

  ReplyDelete