31.7.13

Kesämuistoja


Terveisiä Aigeianmeren rannoilta, vaikken juuri nyt olekaan siellä itse käynyt ;-) Silti se turkoosinsininen värimaailma aina vaan houkuttaa helmisivuja selatessa ja sieluni sopukoihin löytää! Väri tuo mieleen paljon muistoja matkoista aiemmilta ajoilta.Metalliosat ovat kreikkalaisia, kauniisti patinoituja osasia ja helmiryppäässä avaimen yläpuolella on hurmaavia lasikukkasia.

Koruissani on nyt vuoden verran esiintynyt tätä sarisilkkinauhaa ja tänä kesänä tuntuu siltä, että se on löytänyt myös muiden kuin itseni suosioon; siskoni ovat molemmat halunneet nauhallisen korun, äitinikin on jo muutamaa kehaissut ;-) Ja yhden nauhakorun tilattuaan moni on innostunut lisää, ehkä se nauha täytyy itse kokea, kuva ei kerro kaikkea sittenkään.

Nuo sarisilkkiset nauhathan ovat myyjän ilmoituksen mukaan tehtaan jäännöspaloista revittyjä suikaleita ja kaikki eivät ole täyttä silkkiä vaan niissä saattaa esim. koristeena olla myös muita kuituja. Yhtä kaikki, itseäni ihastuttaa erityisesti nauhojen värit, pehmeys ja keveys.


14 comments:

 1. Ihana koru avainkaula-aikuiselle!
  Tuosta sarisilkistä yhä haluaisin kuulla heavyuser-kommentin... että miten herkästi se oikeassa elämässä rispaantuu ja likaantuu.

  ReplyDelete
 2. Anonymous31/7/13 23:01

  Värit ovat aivan hemmetin upeat!

  ReplyDelete
 3. Väri iskee tajuntaan ja kauneus sieluun!

  ReplyDelete
 4. Kaunista turkoosia ja patinaa:-)

  ReplyDelete
 5. Kaunis on mutta mullakin epäilys nauhaa kohtaan.
  Onko kestävä ja kuinka pesu kun kaula kuitenkin hikoilee.
  Käyn joka päivä katsomassa kaupan :D

  ReplyDelete
 6. Hurmaava väri. Lasikukkset ovat vieneet minun sydämeni. Sari silkki on ihanan tuntuinen kaulalla. Pehmeä ja kevyt.

  ReplyDelete
 7. Ihanat lasikukat ihanat värit

  ReplyDelete
 8. Kiitos, ihanaiset :-)

  -Tulipa vaikea kysymys tuon nauhan suhteen; itselläni on niin runsaasti koruja, että samaa korua ei viikkokaupalla putkeen tulee pidetyksi ;-) Ja kaikkiin koruihin pätee samat yleiset ohjeet: ei juuri rasvatulle iholle, ei parfyymiä suoraan korulle, ei paahtavaan aurinkoon ja ei etenkään aurinkovoiteen yhteydessä pidä koruja käyttää. Hopea on kaikkein helpoin, koska sen voi todellakin pestä ja antaa kunnon kylvyn, mutta kaikki muut jäävät käyttäjän maalaisjärjen varaan.

  ReplyDelete
 9. Tänne on jälleen ilmestynyt niin paljon kaikkea kaunista :)
  Mukavaa elokuun alkua! :)

  ReplyDelete
 10. Tämä on superihana! Värit ovat upeat ja lasikukkarypäs aivan hurmaava :)

  ReplyDelete
 11. Upea väri! On kyllä ihana. Ja sarisilkki on ihana materiaali tehdä ja käyttää :)

  ReplyDelete
 12. Tämä väri on hurmaava; puhdas ja jotenkin pyhä. Ja koru muutenkin ihanuus. Olen tilannut Magsilta yhden sarisilkkinauhakorun ja on kyllä todella kevyt ja jos mahdollista, luonnossa vielä kauniimpi kuin kuvassa.

  ReplyDelete
 13. Kiitos kultaset :-)

  ReplyDelete
 14. What a stunning necklace!!! I can really see your love for the Aegean in this wonderful piece! :D
  Hugs :)

  ReplyDelete