28.7.13

Koplan haaste, metalli

Korukoplan kesähaasteen osallistujalistan ja linkit löydät täältä.

Koplan kesähaasteella oli runsaasti aikaa - minulle taas liian kanssa, koska esittelin jo aiemmin sekä elämänpuu-riipukseni että tuon edellisen postauksen kolikkojutun, jossa myös oli metalli pääosassa. 

Haasteen esittelyssä minulla oli kuva alkutekijöissä olevasta riipuksesta; kapussista joka odotti kaunista hopeasta punottua kehystä sekä korua ympärilleen, idea oli mielessä...Teinkin kehyksen jo heti silloin kesäkuussa. Ei voi kehua, että olisi erinomaisen onnistunut, mutta kivi pysyi verkossaan oikein nätisti :-D


Saatuani kehyksen tehtyä, ajattelin siirtää korun tekoa myöhemmäksi. Enkä todellakaan pitänyt kiirettä. Vielä tämän viikon alussa mietiskelin, että onhan tässä aikaa, kun muutakin tekemistä tuntui olevan.
Keskiviikkoon päästessä etsiskelin jo kiihkeästi riipusta. Ei löytynyt, ei löytynyt torstaihin mennessä, kun lähdin mökkeilemään. Ei löytynyt eilen lauantaina, kun palasin kotiin. Eikä löytynyt tänä aamuna, kun aloin kirjoittaa koplan postausta ja lisätä osallistujien linkkejä. Eikä ole löytynyt vieläkään.

Kapussi on kaunista sammalakaattia ja lapseni reissuiltaan tuoma, joten etsintä jatkuu ja koru syntyy, kun riipus löytyy... Nolottaa silti myöntää, että korun alkuja ja tarvikkeita on niin hujan hajan, että etsiminen on melkein hakuammuntaa.


7 comments:

 1. Ihanuus, toivottavasti sammalakaattikapussisi löytyy! Mutta tuo riipuskehyksen punominen on asia,joka on mulla opeteltavien joukossa. Olisi niin monta kaunista kiveä ilman ripustuslenkkiä laatikossa odottamassa.
  Kiitos taasen haasteen vetämisestä, kiirus tuli mullakin, aika juoksee nykyisin valonnopeudella!

  ReplyDelete
 2. Oikein nätti riipus! Niin tuttua että joku tietty osa hukassa kun meinaisin työtä jatkaa,vielä kun aina kesken useampi työ... :D

  ReplyDelete
 3. Kiitos Mags vetoavusta tähän haasteeseen!
  Olisko se jäänyt kirjan väliin :)

  ReplyDelete
 4. Katsoitko jääkaapista?

  ReplyDelete
 5. Kiitos kamut :-) Olen katsonut erinäisistä lokeroista ja laatikoista... Jääkaappiakin on tullut avattua :-D Pahus kun jossakinhan sen on oltava!

  ReplyDelete
 6. Kaunis ja taidolla tehty. Kuva on siis alkukesältä... Olet ollut ajoissa liikkeellä. :) Tähän haasteeseen en nyt uskaltautunut, kun olen niin vähän ollut kotona, ja kaikenlaista puuhaa on siunaantunut.

  Mulla on ollut samoja ongelmia noiden tavaroiden katomisten suhteen. Eilen keksin, että teenpäs synttärilahjaksi vaihteeksi korun. Ajattelin, että laitan siihen oikein mojovan hopealukon, sellaisen jonka olen joskus Gaala Designista ostanut. Rupesin sitä sitten viime yönä etsimään. Ei löytynyt. Etsin aamu kuuteen. (Joo, tässä mulla ei tule ongelmaa. :D) Aamulla (siis noin neljän tunnin kuluttua) rupesin miettimään. Olen laittanut yhteen kaappiin tallelle hyväkuntoisia kuplamuovikuoria, (joita on paljon) ja ajattelin vielä kurkata ne varmuuden vuoksi. Olisin voinut toki heittää ne menemäänkin. Ja hupsista: Siellä oli etsimäni lukko, pari muuta suurta lukkoa, riipuksia, helmiä, kaikki hopeaa, kalliit ostokset siis. Huoh. Vähältä piti, etten olisi ikinä niitä löytänyt. Tavarat löytyy joskus käsittämättömistä paikoista. Jännityksellä vain odotan, mistä se riipuksesi tupsahtaa. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu ja huh-huh, onneksi löysit aarteesi! Onhan mulla esim. pihdit löytyneet niin aterinlaatikosta kuin jääkaapistakin :-D

   Delete