24.7.13

Tulin vaan sanomaan...

Oletteko korukoplalaiset muistaneet/huomanneet Korukoplan kesähaasteen? Täältä löydätte sen. Muutama päivä aikaa puuhastella, jos nyt taas maltatte ;-)

Ei kuvatonta postausta, työpöydälläni on tällä hetkellä muiden aloitusten seassa muutama rinkula ja kova pähkäily, mitä kiviä valitsen.


Kapussit ovat aika pikkuisia, pienimmät 3 mm ja isoinkin tässä kuvassa vain 6 mm. Kivinä esimerkiksi kyaniitti, granaatti, meripihka; kallein kivistä tuo mini-smaragdi.
Sormukset ovat vielä aivan keskeneräisiä, kooksi tulee jotakin 16,5 - 18,5, luulen. Katsotaan, ehdinkö illalla saada valmiiksi, muuten jää sunnuntaille.


8 comments:

 1. no oih ja voih, joko se nyt on julkistusaika... onneksi on sentään loppuviikko vielä aikaa, kyllä minä... kyllä... kerkiän kerkiän:)

  ReplyDelete
 2. Kaunista taas syntymässä :D
  Sormukset varmaankin hopeaa ja onko jonkun sormuksen kivi kenties meripihkaa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Katsotaan nyt tuleeko ihan susia... Meripihkaa on, sekin tosiaan 5 mm kooltaan eli pieni ;-D Ja kyllä, paksusta sterling-hopealangasta on somukset pyöritetty ja juotettu jne.

   Delete
  2. Meripihka, 18-18.5 sormuksessa ja se kyllä kiinnostaa kovasti :D

   Delete
 3. Ja mun loma vasta alkoi! Huomenna matkalle, meni yötyöksi....
  Sormuksia siis sulla tulossa, mielenkiinnolla odottelen:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No Eila, ehdit kyllä, ei meillä lasketa niin tarkkaan noista päivistä, maltamme toki sunnuntain jälkeenkin valmistuneet 'metallit' ihastella :-D

   Delete
 4. Nuo kuvat on kyllä kutkuttavan inspiroivia. Tekisi mieli melkein tältä istumalta mennä penkomaan helmilaatikoita. Ehkä syksyllä sitten taas! :-)

  ReplyDelete
 5. Hei,
  Tosi hienot sormukset on tulossa.
  Olen ollut lomalla pari viikkoa ja ihan mökkiyhtynyt, ei tietokonetta. Kamera kyllä lauloi jonkun verran.
  Lomalla teimme kokeilut kutistemuovista kaikenlaista, mutta pahus tyttö takavarikoinut kaikki ja hävitti ne jonnekin, niin en ehtinyt ottaa edes kuvia. Onneksi tarvikkeita vielä jäi vähän, joten voisi vielä kotonakin sateisena päivänä näistä askarella jotakin.
  Täytyy kai tässä jonkunlaisen poistatuksen tehdä lomailusta, kunhan ehdin.
  T. Koralli

  ReplyDelete