29.3.14

Luonto heräilee

Varjossa viileää, auringossa miellyttävää. Maaliskuu vaihtumassa huhtikuuhun niin kuin kuuluukin. Tuntuu, että jonkinlainen yleisväsynyt oloni on muuttumassa myös raikkaammaksi ja reippaammaksi.

Vedet on enimmäkseen sulat ja sulamassa. Rannan heinikot suhisevat keveässä tuulessa. Yritän unohtaa pöllyävät hiekat ja autojen hurinat takanani. Kuvittelen näkeväni vesiheinien seassa kiiltävän kyljen, särkikö vai muu pikkukala? Kauempana sulassa joutsenpariskunta.

Oli väistämätöntä, että teen hetihetiheti korun juuri näistä lamppuhelmistä, joihin ihastuin ensi näkemältä.


Olin tehnyt, taas sillä kumihimolla, nyörin sarisilkkisuikaleista. Se odotti jo innoissaan riipusta. Häkellyttävän kauniiden lehtien suonikiehkurat saivat seurakseen metallilankakierteitä, raidallisia kulmikkaita tsekkihelmiä ja mukavasti-sopivasti kuvioidun hopealukon.Silkkikin hohtaa auringossa kilpaa lasilehtien kastepisaroiden kanssa!


9 comments:

 1. Ihania helmiä ja kauniita koruja olet tehnyt! :) Myös nuo edellisen postauksen jutut oli aivan ihania :) Voi, kun pääsiskin hypistelemään joskus jossain noita lamppuhelmiä. Ihastuisin varmasti, mutta en vain osaa niitä netistä tilata kun ovat kuitenkin kohtuu kalliita enkä muka ole varma saisinko tehtyä niistä mitään... :)

  ReplyDelete
 2. Kahtavat on lamppuhelmet <3

  ReplyDelete
 3. Nuo lehdet ovat juuri niin ihastuttavia, kuin miltä ne alunperin aiemmassa postauksessa näyttivätkin. Tämä koru on niin kuuma, paahteinen loppukesän päivä.

  ReplyDelete
 4. Läkähdyttävän ihania nämä lamppuhelmiuutuuskorut. Tämä koru on NIIN mun lemppari. Odotin kieli pitkällä, että tulisi kauppaan, mutta ei tullut... Ilmeisesti joku muukin rakastui siihen. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Suntsa - itse asiassa en ole viälä miettiny tän hintaa, kun tuo nauhan punominen oli aika hidasta... että voiko sille laskee mitään arvoo. Mut minäpäs nyt tormistaudun ja ilmottelen sulle!

   Delete
  2. No voi miellläni sen ostaisin, jos myyt, kun se huutaa ja potkii ja kiljuu, että haluais tänne. :D

   Delete
 5. Kiitos kaikille kommenteista :-D Ootte ihania <3

  ReplyDelete
 6. Oih tuota nauhaa/nyöriä, oih noita lamppuhelmiä! Toimii!!! <3

  ReplyDelete