11.9.14

Ikävään

Taaskin tuli tilanne, että olin tekemässä aivan muuta, kun riipuskivi kuiskaili ikäväänsä päästä koruksi.
Tämän opaalin epäidenttinen kaksonenhan jo lähti maailmalle "Make a wish" -korussa. Tämä on se b-vaavi, hiukkasen pienempi ja vähemmän värikäs, mutta aivan yhtä hurmaava ja persoonallinen! Nerik, nerik, mutta eihän lapsiakaan voi ikuisesti kotiin kahlita!Eihän se auttanut kuin juottaa ja kiinnittää kiveen tuo ripustuslenkki ja etsiskellä kyaniitit, joista osa oli jo valmiiksi hopealangalla linkitettyinä, onpas loistavan sopiva värikaveri tälle boulder-opaalille. Pikkuruiset vaaleat ja sinertävät kivihelmet keventävät lyhyttä korua, samoin ohut hopeaketju.

Tällä kertaa opaalin maisema on varsin jäinen ja minun silmissäni tuo valkea osuus näyttää kuin iglulta, siitä siis nimi korulle. Näettekö muuten jäiset vuoret ja hyisen tuulen ja pöllyävän lumen niin kuin minä näen?8 comments:

 1. Tosi kiva nähdä opaali-koru :)! Mullakin on jonkin verran opaaleja, ei oo vaan tullut tehtyä niistä paljon mitään.
  Upean näköinen kokonaisuus!
  Kyllä se aika kylmältä toi opaali näyttää :).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Jaana! Minusta tuntuu välillä, että minulla on joku opaali-addiktio, niin paljon niitä käytän, kun niistä kerran tykkään :-)

   Delete
 2. Musta on ihanaa, että sulla on opaaliaddiktio, niin mä pääsen ihailemaan niitä täällä.
  Tuossa riipuksessa hurja tuuli todellakin heittelee lunta vaakatasossa. Oohan tarkkana pari seuraavaa yötä, revontulia on kuulemma luvassa ihan etelää myöten.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yritin äsken kurkistella, mut meillä liian pilvistä! Kiitos vinkistä :-)

   Delete
 3. Upea hyinen maisema kivessä ja kokonaisuus on myös kaunis<3

  ReplyDelete
 4. Oi, tämä on Niin kaunis! :)

  ReplyDelete
 5. Kiitos, Eila ja Kaisa Reetta!

  ReplyDelete
 6. Lumoavia nämä sun kiviriipuksesi. Kyaniitit todella matsaavat tuon opaaliriipuksen kanssa. Ihanan herkkä koru, jossa tosiaan aika talvinen, mutta mielestäni kokonaisuudessaan rauhallinen tunnelma, pöllyävästä lumesta huolimatta. ;)

  ReplyDelete