20.9.14

Kulkiessa katseltua

Ei ole mitään syksyn värien ilotulitusta minun kotimaisemissa. Hiukkasen punaisia vaahteroita, osassa koivuja kellanruskeaa, paljon vielä vihreää. Syksyntuoksuisia lehtikasoja tekee mieli pöyhäistä ohi kulkiessa...


Niistä maahan varisseista väreistä on tämän päivän korun väripaletti. Lamppuhelmiä, mokaiittia, kultasisus-lasihelmiä, korumetallia.


9 comments:

 1. Syksyiset sadepisaratkin olit saanut mahdutettua matkaan :-) Onneksi tänään on kaunis päivä, melkein paistaa aurinkokin.

  ReplyDelete
 2. En noihin mokaiitin väreihin taida ikinä kyllästyä, ja upeita nuo lamppuhelmetkin. Mitä materiaalia tuo lanka muuten on? Ihanan tummaa.

  ReplyDelete
 3. Täällä on jo niin keltaista, että ihan itkettää... Lehdet tippuu puista ja kesä on sitten vissiin ohi. Vaikka onhan tämä kaunista ja syksyn valo on aivan ihana :) ihania koruja olet tehnyt niin tässä kuin parissa edellisessä postauksessakin :)

  ReplyDelete
 4. Hyvät on värit korussa!

  Ei ole syksyn värien ilotulitusta täälläkään vielä näkynyt, toivottavasti saisi piakkoin nauttiä väriloisteesta. Niin on ainakin luvattu... :)

  ReplyDelete
 5. Kiitos kommenteistanne, kamuset :-)

  ReplyDelete
 6. Mahdottoman kauniit värit noissa lamppuhelmissä, syksyä parhaimmillaan!

  Meillä täällä rannikolla syysvärit pirskahtavat esiin yleensä vasta lokakuussa, mutta nyt alkaa näkyä jo keltaista, lehtiäkin pääsin haravoimaan sunnuntaina. Tänään oli lätäköt jäässä!

  ReplyDelete
 7. Kauniit värit helmissä tosiaan. Syksyn koru, tykkään!

  ReplyDelete
 8. Nyt pukkaa taas niin superihastuttavia syysvärikoruja sulla. Rakastuin tähänkin.

  ReplyDelete
 9. Kaisa Reetta, Leonida, Suntsa, kiitos kommenteista!

  ReplyDelete