17.7.09

Rippilahjaksi

Tämän päivän korussa on ihanaa serafiniittia, joka on hyvin kaunis vihreä kivi, salaperäisine hohtavine kuvioineen. Ainakin sanotaan, että kuviot muistuttavat enkelinsiipiä. Oli siis aika selvää valita rippilahjakoruun juuri tätä kiveä kambaba-jaspiksen seuraksi.

Kun toiveena oli koru, jolla olisi käyttöä vaikka päivittäin, niin tein kaulakoruun irrotettavan riipuksen. Myös ristin kokoa harkittiin, koska hopeatilaus ei välttämättä olisi ehtinyt ajoissa ja minulla oli tarjolla vain kohtalaisen iso ja sitten tämä pikkuruinen. Koskapa koruun haluttiin hiukan swaro-kimallettakin, niin tuo pikku risti oli hyvä vaihtoehto.

Korussa on siis näitä 'suojelevia' elementtejä, joita me vanhemmat niin mieluusti nuorten elämään toivoisimme - enkelinsiipiä, risti ja sydän, lahjan antajan koko rakkaus ja lämpimät ajatukset.
Suojassa-korussa on runsaasti hopeaa, isoimmat 9-milliset hopealenkit on taottu kuviolliseksi, samoin riipuksen 'ripustin'.

10 comments:

 1. Kyllä lahjan saajan kelpaa. Kaunis ja nuorelle sopiva koru. Hyvä Mags!

  ReplyDelete
 2. Kiitos, Katri, kökkökuvasta ei nää noita taottuja osia, joista tuli nätit ;-)

  ReplyDelete
 3. Voi kun kaunis koru! Ja vielä kauniimmin kerrottu korusta =)

  ReplyDelete
 4. Ihana ajatus ja kaunis koru! :)

  ReplyDelete
 5. Magsin ääretön mielikuvitus on jälleen ollut valloillaan ja mitä jännittävimpiä ja kauniita koruja on taas syntynyt vaikka kuinka monta. Ja mikä kertomisen taito sinulla lisäksi onkaan. On niin mielenkiintoista aina lukea nuo tekstitsi, kun ne kertovat kivalla tavalla helmistä ja samalla ikäänkuin "puhallat korun henkiin sen tarinalla" niin viehättävästi. :)

  ReplyDelete
 6. Voi miten kaunis rippilahja <3

  ReplyDelete
 7. Kaunis koru ja kauniita ajatuksia korun taustalla.

  ReplyDelete
 8. Ooh, miksi minä en ole se rippikoululainen, joka tämän on saanut :) Tämä on ihana koru ja ihanasti kerrottu kauniista ajatuksista :)

  ReplyDelete
 9. Kiitos teille ystävät :-)

  ReplyDelete
 10. Tämä on hieno versio siitä perinteisestä rippirististä. :)

  ReplyDelete