29.10.09

Ennen värejä

Satuinpas tilaamaan tätä ohutta hopeaketjua ja satuinpas saamaan samaan aikaan ihania uusia kivituttavuuksia :-D
Ja sattuipas mukaan vielä uudenuutukainen Swarovskin sävykin, greige, joka muistuttaa kovasti vaaleaa savukvartsia, ihastuttava!


Kaulakoru on metrin pituinen ja siinä on siis hopeisessa käärmeketjussa kristalleja ja hypersteeni-kiviovaaleja paikoilleen asemoituina. Korussa on lukko eli sitä voi pitää pitkänä tai kahteen kertaan kaulaan kierrettynä. Korusta tuli niin unelmankevyt ja suloinen, että tällaisen teen kyllä itsellekin jonkinsävyisenä, oikea jokapaikan koru!

Tässä vielä linkki parempaan hypersteenin kuvaan, että selviää millainen kaunotar kyseessä. Siis kivi on hyvin tummanruskea, lähes musta ja tuollainen ihana silkkimäinen hohde pinnassaan.

**
Valkoisia helmikoruja kuvailin uudelleen, kun on aikanaan unohtunut. Aivan yksinkertainen setti, rannekorussa on pieni hopealantti, johon löin tuollaisen silmukuvion. Kirjaimiakin saattaa tulevaisuudessa ilmestyä , sillä hankin jo kesällä myös kirjainpunsselit.
Tässä setissä ihanan hopeanhohteisia keshi-helmiä, nämäkin olivat viimeiset tätä lajia varastosta.
Tämä korusetti on myös tulossa kauppaan, jonka muutinkin kerralla aivan uudennäköiseksi ja ikiomaan osoitteeseen! Jotkut sinne jo löysivätkin, kun vaihdoin eilen tuon sivupalkin linkin :-)

j.k. Siis värillisiä helmiä seuraavaksi työpöydällä!

6 comments:

 1. Olipas sattumia kerrakseen ;) Mutta lopputulos on hieno, tykkään, tykkään ja vielä kerran tykkään. Valkoiset helmikorut on kanssa valloittavia.

  ReplyDelete
 2. Voi miten tyylikäs tuo harmaan sävyinen! Valkoinen setti on suloinen.

  Palaan yhä uudestaan katsomaan "Musta aurinko nousee" -korua. Se on ihan täydellinen. Ostaisin omakseni, mutta korurasia nitisee liitoksissaan, joten on pakko hillitä itseään.

  ReplyDelete
 3. Kiitos :-)

  -Akvamarin, se on yksi omista suosikeistani myös.

  ReplyDelete
 4. Upeita nuo tummat kivet, aivan uusi tuttavuus minulle. Siro ja kaunis koru, ja nuo valkoiset mv-helmet ovat suloisia.

  ReplyDelete
 5. Anonymous23/1/10 07:09

  Kiitos mielenkiintoista tietoa

  ReplyDelete