22.11.10

Keijukaisen hipaisu

Joskus tuttujen blogien kautta kulkeutuu aivan uusillekin sivuille. Se on aina yhtä jännittävää. Viimeksi löysin tähän blogiin ja sitten kuvagalleriaan - kannattaa selata, katsoa kasvoja ja muita äärettömän taidokkaita yksityiskohtia! Vaikka galleria on englanninkielinen, niin suomalainen taiteilija on kyseessä.

Tietenkin mielikuvitustani jäivät keijukaiset kutittelemaan. Eilen etsin aiemmasta projektista jääneen kuukivin kieputellun 'keijunsiiven', johon tein sitten hiukan vallattoman ketjun vaaleista ja kuultavista kivistä ja kristalleista, pieniä makeanvedenhelmiäkin muutama. Syntyi Li-li-a :-)***
Magskoru-kaupan seuraavan tilaajapalaute-arvonnan (10.12.) palkintona on hopeasta ja vuorikristallista linkitetty rannekoru. Jokainen palaute on arvokas, olitpa ensitilaaja tai useita koruja tilannut.

Ja lämmin kiitos, jokaiselle jo palautetta lähettäneelle! Sydän laulaen jatkan kauniiden materiaalien 'metsästystä' ja korujen tekemistä :-D

17 comments:

 1. Onpa kyllä ihania taidonnäytteitä tehnyt tuo mainitsemasi blogin pitäjä!! Upeaa!! Ja korusikin on upea!! Ihan tässä keiju-fani alkaa nostelemaan siipiään ;)

  ReplyDelete
 2. Herkkä ja kaunis koru.. Enkelin siiven kosketus iholla :)

  ReplyDelete
 3. Li-li-a söötis ja tosi herkkis <3

  ReplyDelete
 4. Kylläpä on herkkä.

  ReplyDelete
 5. Kaunis ja herkkä koru, tykkään kovin :)

  ReplyDelete
 6. Oih. Nyt oli kyllä ihanuutta tarjolla kerrakseen. Kaunis ja herkkis.

  ReplyDelete
 7. Olispa ihana joululahja... myös tuo rannekoru. Enkelinsiipi on tainnut liihottaa jo muille maille. :)

  ReplyDelete
 8. Suloinen Keijukoru ja kiitos hienosta blogivinkistä, ihania juttuja siellä!

  ReplyDelete
 9. Kiitos kommenteistanne, kamuset!

  Olette sellaisia arjen hyvän mielen enkeleitä jokainen kauniine sanoinenne :-)

  ReplyDelete
 10. Oi, kiitos sivujeni linkittämisestä! Ihmettelin, että miten traffic feed näytti niin monta käyntiä blogistasi omassani, ja täältähän se syy sitten löytyikin. :D Ihania koruja teet, kaunis on tuo siipikorukin.

  ReplyDelete
 11. Kiitos Mollamari :-)

  -Ai niin, Suntsa, kaupassa oli väärä nappi ohjelmoituna, kyllä siipi on vapaana ;-)

  ReplyDelete
 12. Mulle tulee tuosta korusta mieleen Haavoittunut enkeli: jotain samaa haikeutta kulkeutuu tänne ruudun välityksellä. Kaunis hän on kuin mikä!

  ReplyDelete
 13. Kattelin tosiaan, että äkkiäpä se katosi, mutta olisi vielä siis tarjolla. On taas liian monta ihanaa houkutusta...:)

  ReplyDelete
 14. Jouluenkelin siipi, lunta, jäätä ja kiteitä, kevyt kuin uusi lumi, ihana♥

  ReplyDelete
 15. Kaunis ja keijunkeveä.. huokaus. :)

  ReplyDelete
 16. Kaunis pitsimäisen keveä kokonaisuus, taas niin upea. Teetkö koruja ihan kokopäiväisesti? Niitä syntyy niin vauhdilla, ettei mukana pysy:)

  ReplyDelete
 17. Kiitos ihan kaikille ihanista kommenteista <3

  ReplyDelete