13.1.12

Jumppaa

Hui! Aloitetaanpa nyt sillä, että jouduin äskeisellä kävelylenkillä tahattomasti harjoittamaan jumppaliikkeitä, joihin ei ole edes selkeitä ohjeita! Ja toinen hui! Spagaatit ja ukemit eivät todellakaan kuulu harjoitusohjelmaani, mutta liukkailla jalankulkuteillä niitä joutui kokeilemaan! Peffalleni kaaduin heti kotipihalta kääntyessä ja polvilleni kauppakeskuksen pihassa. Välimatkat sujuivat noissa venyttelyharjoituksissa. Hui vielä kertaalleen; en ollut ainoa kaatuilija.

***

Toisenlaista jumppaa, sorminäppäryyttä vaati eilen korunteko. Tykkään silti hurjasti tehdä noita pikkuisia korupiikki-viritelmiä ja helmilinkkejä :-)


Sain eilenaamulla puhelun, uskollinen korutilaaja oli ostanut uudet aika erikoisenväriset (violetti+turkoosi) pokat ja toivoi niihin sointuvaa korusettiä.
Kuin olisin aavistanut toivomuksen, pöydälläni oli jo muutama upea impression jaspis -kolikko ja myös noita pienenpieniä turkooseja. Loput jaspikset löytyivät äkkiä seuraan ja päädyin käyttämään korumetallisia osasia, vintaj-lankaa pronssinsävyisinä. Ja löysipä paikkansa korun riipukseen myös kaunis käsintehty lamppuhelmi, siinä on hauskasti aavistus turkoosia violettien sävyjen keskellä.

13 comments:

  1. Onpas ihana väriyhdistelmä, ja erikoinenkin. Tykkään noista pikkuisista helmiripustuksista, piristävät kivasti tuolla joukossa.

    ReplyDelete
  2. Olit käynyt.... <3

    Aijai... tää sun viimeisin on niin ihana! Tykkään sen sävyistä.. ja noi pikkuhilpakkeet maustaa sen täydelliseks! :)

    Vai spagaatit.... jestas sentään! :o

    ReplyDelete
  3. kaunis ja onnistunut koru :) nuo turkoosin ja violetin (eipä tosiaan ole ihan tavallinen yhdistelmä) sävyt sopii todella hyvin pronssin sävyyn

    ReplyDelete
  4. ihana! Nuo on tosi kiva idea nuo pienet korupiikki (siemenhelmi?) viritelmät! Tuovat hauskan pirtsakan ripauksen tuohon korukokonaisuuteen. Väriyhdistelmä myös mun makuuni ;)

    ReplyDelete
  5. Kiitos kommenteistanne, korukamut :-)
    -Turkoosit minihelmet ovat aitoja turkooseja, n.2mm ;-D Ja hassua, olen käyttänyt koruissni paljon näitä pikkuisia korupiikki+helmikoristuksia, mutta tässä kai väriyhdistelmä sitten nostaa ne oikein esille...

    ReplyDelete
  6. Hieno väriyhdistelmä ja todella kaunis koru!

    ReplyDelete
  7. Ihanat värit, voihan vau! Kauniisti olet käyttänyt lankaa ja vaijeria yhdessä. Pienenpienet ovat suloisia :D

    ReplyDelete
  8. Kiehtova korunen, ihanat värit.

    ReplyDelete
  9. Tässä korussa on sitä jotain! Jotenkin tosi ihana!

    ReplyDelete
  10. Ihana väriyhdistelmä, ja just kivat tuo turkoosit 'ripsottimet'. :)

    ReplyDelete
  11. Oikein mun lempparikoru tämä taas. Todella söpöt nuo pikku rimpsukat, ja passaavat täydellisesti tuon ihanan riipuksen kanssa. Varmasti korun saaja on tyytyväinen. :)

    ReplyDelete
  12. Anonymous17/1/12 08:03

    Kaunis kiitos, jälleen kerran, aivan ihkuja ovat, tuskin maltan odottaa postipussia...värit natsaa mun pokiin tosi hyvin...<3

    ReplyDelete
  13. Kiitos kaikki jälleen kommenteistanne! Jahka tervehdyn, kierrän uudella innolla myös teidän bloginne!
    -A, kiitos sulle inspiraatiosta :-D

    ReplyDelete