6.2.13

Ihana päivä

Koskapa en ole löytänyt kauniita sterlinghopeisia rukousnauhan osia, päädyin tilaamaan kokeeksi muutaman hopeoidun ristin ja keskusosan.
Tänään tuli otollinen rauhaisa hetki ja tein rukousnauhat ensin sinisävyisistä Preciosan kristalleista ja soikeista 'enkelikivi' angeliiteista. Niiden seuraksi sopi yksinkertainen sileä risti ja keskusosa 'Pray for us'.
Toiseen rukousnauha-kaulakoruun valitsin kristallein upotetun ristin ja mattapintaiset preciosat. Isommat helmet ovat saksalaisia vintagehelmiä.

Tänään on esikoiseni syntymäpäivä. Muistelin hänelle eilen illalla puhelimessa odotuksen viimeisiä tunteja ja muistin, kuinka uskomattoman suurelta lahjalta terve lapsi syntyessään tuntui. Kaikki muut asiat olivat vähäpätöisiä ja elämä keskittyi pitkäksi aikaa siihen pieneen piiriin, minkä äiti ja lapsi muodostavat. Ja, olen sanomattoman kiitollinen siitä, että läheinen suhteemme on säilynyt kaikki nämä vuodet!

 

15 comments:

 1. Oi miten seesteinen ja kaunis on tuo eka enkelikivinen rukousnauha♥
  Ja onnea esikoisen syntymäpäivän johdosta myös äidille:)

  ReplyDelete
 2. Todella kauniita molemmat!

  ReplyDelete
 3. Ihastuttavia molemmat mutta tällä kertaa tuo kaunis vaaleansininen puhuttelee eniten!

  ReplyDelete
 4. Kiitos Eila, Susanna ja Helinä :-)

  ReplyDelete
 5. Rukousnauhat ovat lempparikorujani ja nämä on molemmat toooosi kauniita!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Mamma A!

   Delete
 6. Mulla on tapana lasten syntymäpäivänä muistaa myös äitiä lahjalla - sehän sen suurimman työn tekee ;-) toinen vaan kasvaa ja kehittyy!

  Eli onnea äidille, joka on kasvattanut niin hyvin lapsensa, että se haluaa pitää lämpimiä ja läheisiä välejä äitinsä kanssa!

  Rukousnauhat on kauniita. Olen harkinnut sellaisen hankkimista rauhoittumismielessä, vaikka ateisti olenkin. (Mun kuopus ilmoitti tällä viikolla uskovansa Jumalaan. Miten se omena-sanonta menikään?!?)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Marjaana! Ihana tuo tapasi onnitella äitäkin, kiitos :-D

   Delete
 7. Anonymous7/2/13 13:51

  Hienoja, kerrassaan hienoja. Ajattelin ensin yhtyä tuon ylemmän (sinisen) ylistämiseen enemmänkin mutta jostain syystä palasin katsomaan alimmaista. Yhä uudestaan ja uudestaan, en tiedä miksi se jumiutui niin lujaa mieleeni. Omituista?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Peppone, se vaalea noista nyt ensin löysi omistajan, joten ei lainkaan omituista :-)

   Delete
 8. Kauniita ovat. Itse en ole vielä sellaisia tehnyt. Ehkä voisin tehdä sellaisen tytölle, hän voi pitää siitä sängyn vieressä ja tarvittaessa rukoilla silloin kun hänestä tuntuu. Onko mitä sääntöä, mitkä värit saa käyttää rukousnauhoissa? T:) Koralli

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Koralli! Varmaankin hyvin tiukasti ajatellen väreihin on sääntöjä, mutta minä teen aina omaa silmääni miellyttäviä tai tilaajan toiveita noudatellen. Kovin räikeää tai neonväristä en ehkä tekisi.

   Delete
 9. Tosi kauniit rukousnauhat:)

  ReplyDelete
 10. Kauniita ja seesteisiä värejä, onnistuit jälleen!

  ReplyDelete
 11. Ihana tuo sinisävyinen... ja kauniita ristejä!

  ReplyDelete