23.2.13

Hanki kimaltaa

Hiihtolomalaisilla on aivan kohtuumukavat kelit. Pientä pakkasta, aurinkokin ainakin jossakin pilkahtelee ja näyttää hankien timantteja. Mainiot ulkoilusäät.Swarovskin säihkyvät kristallit eivät liian usein pääse koruihini, mutta tilasin nämä uutuudet joulun jälkeen. En heti silloin ehtinyt tehdä, mutta eilen hanki kimalsi silmään sillä lailla, että muistin nämä kaunokaiset, lehdykän malliset isot kristalliriipukset.


Ensimmäisissä on linkkeinä täyshopeiset lehtilinkit, patinointia niille mietiskelin; toteutan jos tuleva pitäjä niin toivoo. Kristallin sävy on silver night, se on sellainen yön siniharmaa, ei lainkaan ruskea, tuolla alimmassa kuvassa näkyy paremmin. Ai niin, huomatkaa, linkit asettuvat toistensa peilikuviksi korvissa.

Jälkimmäiset ovat sävyä blue shade, jäänsinistä, ja tässä parissa koristeena hopeoidut filigraanipalat. Kristallit ovat puolitoistasenttiset, joten korutkin ovat mukavan kokoiset.
Molemmissa koukut tietenkin niobiumia, josta on vain hyvää käyttäjäpalautetta.***
Korukoplassa meneillään uusi haaste!
***

15 comments:

 1. Kaunista kristallien säihkettä :)

  ReplyDelete
 2. Kauniita molemmat, mutta tummempi sävy veti voiton :)

  ReplyDelete
 3. Ottaisin molemmat!!!!!! Ihanaaaat♥

  ReplyDelete
 4. Ihanat linkit kummassakin :) Tummemmat on kauniit ja haasteenkin kävin ottamassa pitkästä aikaa - klup.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ... siis todella kauniit, kauniitahan ne on kumpikin pari!

   Delete
 5. Upeita heiluvaisia molemmat parit!

  ReplyDelete
 6. Anonymous23/2/13 21:37

  Silver night parempi sävy mutta kerro niobiumista, onko se joku uusi metalliseos vai mitä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niobium on alkuaine, jonka kemiallinen merkki on Nb ja järjestysluku 41.
   Käytetään teollisuudessa esimerkiksi parantamaan teräksen käyttöominaisuuksia, lisäksi mm. sydämentahdistimissa, koska on allergisoimaton. Korunosissa on juuri tuon allergisoimattomuuden takia miellyttävä.

   Delete
  2. Anonymous24/2/13 11:03

   No johan taas hävettää kun en edes alkuaineita muista!
   Ahaa,no sehän on hyvä aine meille nikkeliallergikoille vai käytetäänkö niobiumia vain kalliimmisssa koruissa? (noin yleisellä tasolla, tarkoitan)

   Kiitos Mags rakas kun taas sivistit meikäläistä <3 (Koita kestää, ei tuo mun viimeiseksi mottipäiseksi kysymyksekseni jäänyt ;D )

   Delete
  3. No huh, kuka niitä alkuaineita nyt muistaisi ;-) Niobiumia on aika vähän korunosissa tarjolla, ovat suunnilleen samoissa hinnoissa kuin vastaavat hopeiset osat.

   Delete
  4. Anonymous25/2/13 22:46

   Okei, hyvä tietää.

   Delete
 7. Upeita kimaltavaisia! Niobium-koukut ja kristallit matsaa hienosti. Kauniit on linkitkin. Noista niobium-koukuista haaveilen, mutta tulee niin vähän tehtyä korviksia(kaan), että täytyisi ensin muutamat hopeiset koukut käyttää pois.

  Kuutamoöiden hangen ja jään kimallus on muuten pyörinyt ajatuksissani koko loman, johtuen tuosta ihanasta sopasta, jonka sain Sandralta. (Ja samalla useamman kerran myös huokaus, että olispa mulla Magsin kekseliäisyys, niin saisin näistä aikaiseksi jotain oikein spesiaalia. Itse kun oon niin simppeli. :D)

  ReplyDelete
 8. Kiitos kommenteistanne, kamuset :-)

  ReplyDelete
 9. Kauniisti kimaltaa niin hanki kuin kristallitkin.

  ReplyDelete