16.4.13

Älä riko (asema)kaavaa

If you are looking for the post of Lori Anderson's BSBP 7, reveal 2, you'll find my creations -here- !
I thank you all for your friendly comments :-)

Again, I'll continue in finnish language :-D Feel free to follow along, hope you get the feeling from photos!

***

Mikä otsikko taas! Mut tulin vaan muistaneeksi, kun sain postissa ihanat värikkäät talohelmeni, muistin siis ajan kun haaveilimme (exäni ja minä) omasta talosta, ostimme mieleisen tontin ja aloimme tutustua kaikenlaisiin silloisen kunnan asumis- ja rakentamismääräyksiin. Emme saaneetkaan rakentaa sen väristä taloa kuin olin haaveillut vaan vaihtoehtoja oli todella niukasti. Taivaansininen ei kuulunut niihin. Ihana talomme oli sitten vaaleaa sävyä, sitä melkein samaa kuin kaikilla naapuritonteillakin. Onneksi kukaan ei määrännyt, mitä kukkia sain kasvattaa :-D Kasvatinkin, mielinmäärin.

No niin. Jos sitten päästäisiin koruihinkin. Kun viime vuonna tein Villa Rosaa, en edes ajatellut, että pikkutalot kävisivät rannekoruun. Nyt kuitenkin löysin pikkaraisia taloja ja BSBP-katselukierrosta tehdessä sain paljon uusia ideoita; toivottavasti nämä eivät ole kuitenkaan kenenkään kopiointia, yritin niihin sitä omaa ajatusta ujuttaa.


"Poutapilven pihamaa"

Talot ovat muuten kotimaisia, Elukan etsystä ja tuo poutapilvi tässä korussa on luulen puuta, muina helminä pyriittiä, rutiilikvartsia, lamppulasihelmiä ja lasikukkaset, magneettilukko.Ja toisena "Vihervaaran laidalla" tai "Kahdenlammen rantamaja", en osaa päättää... Kuitenkin siinä on kaksi sinistä apatiitti-lampea, on vihreitä lasilehtiä ja -kukat, kirjavaa akaattia ja iso fluoriittisydän. (Poutapilvelläkin oli sydänreunus, vuorikidettä.) Lukko on patinoitua hopeaa.Keraamiset lasitetut talohelmet ovat kooltaan noin 16-17mm.

Olen näistä niin innoissani, että saitte tummia kuvia. Ehkä vielä onnistun kuvaamaan myöhemmin selkeämmällä taustalla...


16 comments:

 1. Oi miten somia taloja ketjuissa! En tiennyt edes,että tuollaisiakin on saatavilla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Eila; sepäs se, olen aivan vastustuskyvytön nähdessäni jotain ihanaa nettikauppojen kätköissä, sellaista mitä en tiennyt halajavanikaan!

   Delete
 2. Nämä ovat aivan hurmaavia <3

  ReplyDelete
 3. Arvaa mitä, tykkään ihan kauheesti tuosta keltaisesta talosta!!! :) vihreäkin on ihana t. vihreän talon asukki

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jipii, keltainen :-) Kiitos!

   Delete
 4. Nuo talot on ihan supersöpöjä:):)

  ReplyDelete
 5. Oikein kivoja koruja :) Olen ostanut talojen tekijältä, Szilvialta, paljon erilaista keramiikkaa, jo useamman vuoden ajan :) Ihana ihminen ja todella taitava. Ja Szilviahan tekee itsekin koruja noista talohelmistänsä, mutta nämä ovat ihan erilaisia, magsmaisia. Tykkään :)

  ReplyDelete
 6. onpa söpöjä taloja, ja tunnelmallsia koruja :) ihanat tarinat, melkein voi kuvitella asujat noihin phamaihin :))

  ReplyDelete
 7. Anonymous17/4/13 23:06

  On söötit talot ja korut. Siitä minäkin ihmettelen, miksi Suomessa ei saa rakentaa edes vähän omanlaista taloa. Määräyksiä ja paapatusta joka puolelta. Mutta ihana kun sä sittenkin rakensit näillä koruilla omanlaiset "CityMag's". Kiitos ylläristä. Sain yhden nauhan jo koruksi asti. Laitan huomenna postatukseen. Oli aikamoinen yllätys. Mä on ollut vähän alakuuloinen, tuntuu että minun jonkullainen flunssa ei vaan mene pois. Tänään kävin lekurissa ja sain korvatulehdukselle lääkkeet. Ehkä nyt jo pikkuhiljaa alkaa helpottaa. Ei mulla muuta. Kiitos vielä kerran. Piristit mua kunnolla ja ehkä tämä koruilukin alkaa sujuman paremmin lähiaikoina. T.) Koralli

  ReplyDelete
 8. Oih, miten suloisia pikkutaloja! Juuri sellaisia, että laittavat mielikuvituksen ihanasti liikkeelle niinkuin korujen nimistäkin voi päätellä :)

  ReplyDelete
 9. Mamma A, Anu, Outiriina, Koralli, Arna, kiitos teille :-)
  Koralli, kiva että sain yllättää ;-D

  ReplyDelete
 10. Tosi söpöjä ja kivoja talokoruja, erityisesti tykkään tuosta pilvikorusta. Ei voi tajuta noita tiukkoja väri- tai muita määräyksiä, (ehkä korkeintaan jossain kulttuurimaisemassa). Eihän se ole yhtään kiva jos kaikki näyttää samalta.

  ReplyDelete