29.4.13

Vappupalloja?

Näinpäs äsken hauskan kulkueen, ei se nyt aivan vappukulkue ollut. Asun metsän laidassa, oon kai kertonut, ja ikkunastani näkyy mukava mäntymetsä ja sen reunuspolku oikein hyvin. No siinäpä äsken katseeni viipyi ja ensimmäisenä polulla asteli ryhdikäs katti, sen vanavedessä kuono maassa saksanpaimenkoira. Nämä molemmat kulkivat vapaina, ei pantoja ei talutushihnoja, selvästi yhdessä etenivät. Muutaman askeleen päässä ensimmäisestä parista tuli vanhahko mies pikku bokseria hihnan päässä taluttaen. Ja näitä molempia pareja myötäili herra varis mäntyjen alimmilta oksilta toiselle leyhähdellen, koko ajan muun kulkueen vanavedessä.
Olipa mukavaa seurattavaa :-D

Joskus takavuosina tuli kyllä vapunviettoon osallistuttua puheita kuunnellen ja kulkueita seuraillen, pienten lasten kanssa tosin agressiivisimpia krääsänmyyjiä väistellen. Nykyään välttelen noita väkijoukkoja visusti, harvemmin edes vappunaposteltavia nautin.

Mutta, vappupallot ostin sentään!


Isot puuhelmet ovat kauniit ja kevyet! Vain pronssilenkeistä solmusia saivat seurakseen, lukko on vaihteeksi kauniisti taottua thai-pronssia.  Ja helmet ovat todella herkullisen isoja, 20 mm, nam nam kesäkoru :-)15 comments:

 1. Oi miten kauniita puuhelmiä ja ihana koru :)

  ReplyDelete
 2. Onneksi nämä pallot ovat visusti kiinni rannekorussa, eikä lähtee lentoon noin vain.
  Meidän neiti sai eilen vappupallon "poni", mieluisa. Vanha helium ”Monster High” pallosta otettu paino tuotti sen efektin, että se nousi ylös kattoon ja vieläpä aivan korkean kohtaan asunnossa, (kattoikkunaan) joten siitä saa nyt odottaa kunhan se laskeutuisi jonakin päivän maan tasalle. Onneksi sentään uudessa pallossa oli paino.
  T:) Koralli

  ReplyDelete
 3. Kiitos, kamuset ;-)
  Koralli, noin niille palloille käy, mutta kyllähän ajan oloon paluu maanpinnalle on edessä :-)

  ReplyDelete
 4. Hyvä, Mags, alat päästä oikeaan kokoluokkaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niinpä, Othel! Suunnittelen jopa kaulakorua näistä 'jättiläisistä' ;-D

   Delete
 5. Hauska kulkue sulla ollu siellä ;)!

  ReplyDelete
 6. I love wooden jewelry, and these beads are gorgeous! What a lovely bracelet you made! :)

  ReplyDelete
 7. Wau, ihana Afrikan lämpö huokuu tästä korusta:)

  ReplyDelete
 8. kaunista kaikki ja koko koru :)

  ReplyDelete
 9. Ihanat puuhelmet! Afrikan lämpöön tämä koru minunkin ajatukseni johdattelee.

  ReplyDelete
 10. Syötävän herkullisia pallosia. Ja ihana koko koru lukkoineen päivineen.

  No näitpä vappukulkueen jo etukäteen; olisipa ollut hauska nähdä. :)
  Kyllä se meikänkin oma vappu on aika pienellä kuitattu, mutta koulussa oppilaitten kanssa pitää joka juhla ottaa täysillä vuosikymmenestä toiseen. Huomenna on naamiaiskarkelot ja tänään askatelimme ekaluokkalaisteni kanssa hauskat rillit softiksesta. Niihin tuli eriväriset "lasit" sellofaanista; vähän niin kuin 3D-lasit, tai kun pistää välillä toisen silmän kiinni, maailman väri vaihtuu. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No lasten kanssa kuuluu juhlat juhlistaa! Kyllä pienten poikien kanssa tuli aikanaan kaikki askartelut ja muut vinkeet tehtyä... :-)

   Delete
 11. Hauska kulkue on ollut seurattavana:)
  Mahtavat vappupallot! Mullakin jäi simat laittamatta ja munkit paistamatta. Nakit ja perunasalaatit saa kaupasta,jos joku halajaa!

  ReplyDelete
 12. Ihanaiset helmet! :)

  Hyvää toukokuuta :)

  ReplyDelete
 13. Tästä ei vappupallot enää paremmaksi muutu! Kauniin rannekorun teit niistä.

  ReplyDelete