4.4.13

Miten selvitä taas?

Juuri tämä aika keväästä on itselleni pienesti ahdistava. Esimerkiksi aina on otettava mietintään sää; aamulla on koleaa, kun lähtee liikkeelle ja jos pukeutuu sen mukaan niin päivällä ahdistaa. Suuri osa tästä pukeutumisesta on kengät. Tänään vaihdoin raskaat luistamattomat kenkäni vähän kevyempiin, lähdin nimittäin viemään pyörää pikahuoltoon ja avasin näin pyöräilykauteni! Silloin tarvii näpsäkät kengät.

Huoltamon ihanat pojat lisäsivät ilmaa renkaisiin, yksi mutterikin tarvittiin (miun laittaman metallilangan pätkän tilalle) ja kiinteän lukonkin pyörä sai (vasta nyt sen pudonneen tilalle, viime pyöräilykauden sinnittelin vaijerin kaa). Mut meinasin aivan nenälleni lentää runsaan katuhiekan vuoksi, se luistatti askelta suojatien vierellä, eihän nyt kengissä voinut vika olla.

Nyt odotan sitten sekä lumien sulamista että lakaisukoneiden armaadaa ja raikkaampia kelejä. Mut silti aion pyöräillä jo kauppareissut ja huomenna puutarhalle ihailemaan kaikkea mitä on tarjolla.

Sekavan selostuksen kautta päivän kaunokaisiin, odotan minä lintujakin, niitä muuttajia! Oli muuten ihan pakko ottaa kuvaan yksi helmililja, aah tuota sinistä ei ehkä voita mikään!


Tällä kertaa korviskoukut ovat teräksenharmaata niobiumia ja lintuhelmet lasia, seurana savukvartsia, vaikka se piiloutuu kuvaan.
 k


Toisessa korvisparissa samansävyiset koukut kuin linnuilla, mutta sininen tällä kertaa ihanaista kalsedonia. Kalsedonisatsin tilatessaan ei voi koskaan luottaa löytävänsä täydellistä paria, ei ole tämäkään, mutta hyvin lähellä kuitenkin. Pienet vuorikiderondellit sileinä antavat ilmavuutta viistehiotuille pisaroille.


J.k. Kaupassa on monta, monta korvakoruparia 'löytöhintaan', sinne nämäkin matkalla :-D

J.k.2. Hiukan mua ahdistaa myös dieetille ryhtyminen; ärsyttää miedosti se, että nyt sitten suuren osan päivästä laskee tunteja ja mittailee (lähinnä silmillä) annoskokoja... Joo, haluan kevyemmän olon ihan muutenkin kuin kenkävalinnalla... :-D

***
J.k.3. Vielä muistutus - Korukoplan haasteeseen saa edelleen ilmoittautua ;-)

19 comments:

 1. ihanat korvikset, kumpikin pari :)

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
  Replies
  1. ...tuli liikaa kirjoitusvirheitä...

   Voi mä niin tsemppaan sua, Mags. Tuttua on.

   (Sekä kelien sietäminen että annoskokojen vaaniminen. Kävin aamulla vaa'alla ja mun on pakko ryhdistäytyä - eron aikana kadonneista kiloista pari on hiljaa hivuttautunut takaisin tässä tämän kevään sisäilma-ahdistuksen ja siitä johtuvan lohtusyömisen myötä.)

   Lintukorvikset on syötävän suloiset.

   Aurinkoa kohti kuitenkin mennään!

   Delete
  2. Suurkiitos, Marjaana, tsempistä! Onneksi jo lyhyessä ajassa huomaa, että tarkka dieetti tehoaa (helppoudesta/vaikeudesta voi tosin olla montaa mieltä...)

   Delete
 3. söpöläiset linnut ja ihana kalsedoni <3

  ReplyDelete
 4. Ollappa kevät juu... ihania korviksia :)

  ReplyDelete
 5. Tosi hienoja ja kauniita molemmat! Tsemppiä joka hetkeen toivoo toinen kelien kanssa tuskastuja!

  ReplyDelete
 6. Ihanan söpöt lintukorvikset! Minäkin innostuin kokeilemaan yhden päivän verran paastoa kun katsoin paastodokumentin, mutta siihen se sitten kyllä jäi :) Tulipahan kokeiltua.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Katsoimme siis saman dokumentin siitä 2-5 paastosta? Olen takavuosina paastonnut usein 3-7 vrk eikä ollut liian vaikeaa. Nyt ei tuntunut iisiltä, vanhana ei näimmä kaikki mee yhtä helposti ;-D

   Delete
 7. Kiitos kaikki kamuset!

  ReplyDelete
 8. Voi kuinka kauniit sekä linnut että nuo kalsedonit:aivan valtavan kaunis väri:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Helinä, huikeita sinisiä sävyjä ei voi vastustaa :-D

   Delete
 9. Kaunista taas kerran :)
  Tuo korukoplan haaste on jostain syystä mennyt minulta ihan ohi. Juuri eilen mietin että pitäisi kokeilla jotain hiusjuttua tehdä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Arna - vielähän sä ehdit koplaan mukaan; muutin hiukan aikatauluakin!

   Delete
 10. Anonymous5/4/13 17:10

  Hyvää kevättä Mags rakas ja jaksamista,sitä sydämestäni sulle toivotan.

  ReplyDelete
 11. Voi kun syötävän suloisia korviksia. Tai no, jos ei näitä söisi kuin silmillään.

  Mulla ikä alkaa tehdä tepposia. Kun ei koskaan ole paininut paino-ongelmien kanssa, ja yht´äkkiä huomaakin, että kilo tosensa perään hiipii kroppaan, tulee ajatus, että tarttis tehdä jotakin. Saapas nähdä mun itsekurillani... No, olen päättänyt ruveta kävelemään töistä kotiin, vajaa tunti työpäivän päälle, hyvillä keleillä siis. :D Tänään oli ihana ilma talsia, mutta lunta on vielä ihan peijoonisti.

  Voi että, tuo korukoplan haaste on kans mennyt ohi, ja kiirettä pukkaa. Korukerholaiseni on teheneet talvella huovuttamalla hiuskoruja, mutta kaikki on kuulemma menneet `johonkin`, eikä mullakaan ole mitää malleja jäljellä. Hö. Niitä olisi voinut siinä esitellä. Ensi viikon illat menee vanhempaivarteissa, ja PSBP-korutkin on vaiheessa... Voisikaohan sitä joskus olla ajoissa...:/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Suntsa :-)
   Joo, samoin täällä, nuoruudessa olin kai liiankin laiha ja esim. raskauskilot katosivat mallikkaasti. Nämä viime vuodet oon sitten pitänyt tiukasti kiinni saavutuksista??

   Delete
 12. Kyllä niin on kevättä ilmassa näiden kauniiden korviksien myötä. Tsemppiä kevennykseen!!

  ReplyDelete