19.4.13

Oho, heihei lumelle!


Are you looking for BSBP7 reveal? You'll find my post  -here- !


Eilen satoi todella kovasti, onneksi ehdin ulkoilla aamusta - kävin kastelemassa reissussa olevan äitsyn kukkaset ja paluumatkalla näin, tai oikeastaan ekaksi kuulin, joutsenpariskunnan. Liekö kuuloni alentunut, mutta niiden keskinäinen keskustelu kuulosti suorastaan kujertelulta ;-D Kevättä ilmassa...
Eräs kanssapyöräilijä oli seisahtanut rantaraitilla ja lainasi minullekin kiikareita toviksi. Sain linssiin joutsenten lisäksi myös tukkasotkaparin ja haapanoita ja lokkeja, varmaan muutakin, mutten tunnistanut.
Jotenkin tuo joutsenten bongaaminen keväisin  (ja sitten taas syksystä) on sellainen onnellinen ennusmerkki siitä, että mukavia asioita on edessäpäin.


Onnellista aikaa vietetään myös "Kuusamakujalla", ruusun tuoksussa, kukkaispuutarhassa. Liekö punainen mökki rakennettu kalliolle vai olisiko siinä noin ruhtinaallisen kokoinen terassi, jossa loikoilla ja ihastella kesäluontoa. Vain poutapilviä tämän tontin yllä.


Rannekorussa on keraamisen talon seurana valkoisia jaderuusuja, iso keraaminen kukkaishelmi, lasikukkaset, ihastuttava puuhelmi sekä pilvinappi, hopeisessa korusalvassa lentelee perhonen.
***

Seuraava koru alkoikin näistä keramiikka-'kaunokaisista'. Hmm... sellaisia rustiikkisen rouheita helmiä, jotka itseäni miellyttää suunnattomasti. Ne ovat skotlantilaisen tekijän käsistä. Jos säntillisistä ja sileistä tykkää niin ei varmaan ymmärrä, että kiljahtelin ja ynähtelin ja sydämestä otti kun nämä kääröstään ilmaantuivat.


Minusta keramiikkahelmien kuviot ja vain himmeästi värjätyt pinnat rauhoittavat mieltä.  


Nämä koruun valikoituneet toivat mieleeni japanilaiset kivipuutarhat, joten korun nimikin sitten sieltä lainattu. (Mizutamari = lampi) Ja nuo hitusella kultaa silatut vintage-helmet sopivat niin tähän joukkoon, japanilaisia kun ovat, jo ammoisia etsy-hankintoja.


Valkoisen talon, Willa Mizutamari'n, porras on iso kivipaasi, sen vierellä puutarhaa ja marjapensaiden takaa alkaa japanilainen puutarha; kivilaattojen polku lammelle, jonka reunuksilla herkkiä (ruusukvartsi) kasveja.


Tra-laa! Valkoinen oli viimeinen talo-rannekoru tällä erää ;-)

10 comments:

 1. Ihania talo-rannekoruja taas! Japanilaisen tyylin ystävänä valkoinen viehättää erityisesti, mutta kaikkein ihanin on se, jonka posti tänään toi!

  ReplyDelete
 2. Ihania ihania ihania,noihin muuttaisin ja toinen ois kesäWilla!

  ReplyDelete
 3. Nämä talokorut ovat niin söpösiä! Tykkään ihan erityisesti tuosta alimmasta!
  Siinä on niin paljon mukavaa katsottavaa!

  ReplyDelete
 4. Kiitos, Leena :-)
  Kiitos Eila, hiukan huvilamaisahan ne ovat :-)
  Kiitos, Vikki, nuo keraamiset helmet ovat niin vivahteikkaat :-)

  ReplyDelete
 5. Kylläpä raatsitkin panna monta aarretta samaan rannekoruun! Ja hyvän tarinan vielä kaupan päälle. Tykkään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Othel ;-D Vähän välillä pähkäilin, tuleeko liikaa katseltavaa yhteen koruun, ehkei sittenkään.

   Odotan innolla huomista bsbp-kierrosta!!

   Delete
 6. Anonymous19/4/13 22:47

  Hyvää ja kujertelevaa kevättä sinullekin Mags rakas! Taas olet loitsinut huikeita juttuja oikein urakalla ja toivonkin että sitten kun (varmaankin kohtapuoliin, tätä sun tuotantoasi kun seurailee) teet koruja tuolla isossa maailmassa ja sen säihkeessä, muistat meitäkin :D

  ReplyDelete
 7. Wonderful, rich bracelets, in which each single element is special and meaningful! I love the different materials and textures! And the little ceramic houses are so sweet! Great work!!!

  ReplyDelete
 8. OIh, nämä talot on ihania...

  ReplyDelete
 9. Kyllä on niin persoonallisia ihanuuksia <3

  ReplyDelete