2.10.14

Silmiä häikäisee

Toki minäkin käytän koruissa bling-kristalleja, yleensä aika hillitysti. Mutta tällä kertaa tilasin kokeeksi Swarovskin uutta tulevan talven väriä, Paradise shine, varsinainen säihkyväri. Kaupan kuvasta ei saanut täyttä varmuutta, joten nyt vain sitten nämä korvakorut. Kun aurinko sopivasti osuu, niin oo-la-laa, häikäisevä pari vaikka itse sanonkin!


Korviksissa nuo ihanaiset kristallipisaraiset ovat upeissa hopeisissa koukuissa, joihin on upotettu säihkyviä kuutiollisia zirkonioita. Eipä näihin sitten välirenkaiden ohella lisäkruusauksia tarvinnut.Muuten olenkin viettänyt aikaani sienimetsässä... Iltaisin pitää ojennella koivet rahille, kun kivikkoinen sammalikko on varpaille aika koettelevaa...
10 comments:

 1. Mahtavaa säihkettä:-)

  ReplyDelete
 2. Kiitos, Helinä :-)

  ReplyDelete
 3. Ihanaa säihkettä ja hieno uusi sävy! :)

  Mukavata viikonloppua, Mags <3

  ReplyDelete
 4. Voi jösses mitkä hempukkakorvikset <3 Mä sitten olen kyllä kertakaikkisen harakka välillä, nämät ovat tosi makeet. Yksinkertaiset, mutta eivät todellakaan vaatimattomat. Vaatimattomuus EI kaunista :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, MiunMaun! Olen korviksien suhteen samaa mieltä, itselläni on aina reilun kokoiset ja näkyväiset korvikset :-)

   Delete
 5. Olipas tyylikästä loistetta kerrakseen! Kyllä nuo korviini laittaisin ilomielin :)

  ReplyDelete
 6. Replies
  1. Eila, kiitos kommenteistasi :-)

   Delete