7.8.07

Ei tuu mittään...

*
Mitä varten kannettavat on keksitty!? Ei-ei! Ei kiireisiä business-ihmisiä varten vaan rannoilla 'lepäileville' koruntekijöille; Kun kerran en saa sormiani rauhoittumaan juuri nyt, ja mökkiseurakaan ei jaksa enää hymyillä ahdistuneille pohdinnoilleni, mitä muille koruilijoille tänään mahtaa kuulua, onkohan joku kirjoitellut, mitähän tästä korusta muut tykkäisivät...

*
Annoin periksi, pykäsin koruja, otin kuvia ja täällä ollaan :-D
*


Ensin täytyy esitellä jo tilaajalle lähtenyt setti, Narcisse; nimi tuli korvakoruista, joista en valitettavasti saanut onnistunutta kuvaa millään ilveellä - ne ovat kuitenkin niin kukkasen näköiset, että nimi tulla tupsahti itsestään.
Ihana soikeanlittana makeanvedenhelmi on pääosassa keskellä ympärillään Swarovskia sävyissä light peach, silk ja light topaz; vuorikristallia, hopeaa.
*


Toisena jotenkin helteiseen kesäfiilikseen sopiva kaksirivinen, Alque, jossa angeliitti-ovaaleja (en tiedä mikä tämä sininen kivi lienee virallisesti) ja toisessa rivissä pieniä peridootti- ja akvamariini-kolikoita. Ei mitenkään räikeä vaan varsin mukava koru, virkisti kuin pulahdus laiturilta.
*
*
*
Joistakin kivistä täytyy sanoa: tämä ei kaipaa minkäänlaista tehostusta. Sellainen uusi tuttavuus on 'Petoskey', kuulemma kauppanimeltään Deep sea fossil coral. Toden totta, tuo fossiilikuviointi on niin selkeää, että nimi on osuva. Jokaikinen näistä kivistä on KAUNIS! Luulen, että tätä kiveä katsellessa hiljenee suurinkin suupaltti ja sanaton puhkeaa puhumaan! No, tarkoitan, että tämä on itse nähtävä, piste. Yksi valtamerijaspis pakkaa sekoittamassa.
*
Posliinijaspis on myös kivi, johon kannattaisi tutustua, jokaisesssa helmessä on oma maisemansa, ah. Niiden väri kaipaa joskus hieman syventämistä ja tähän koruun löysivät paikkansa kauniit mv-helmet. - Yritän kyllä usein sanoa itselleni, että makeanvedenhelmiä EI TARVITSE laittaa kaikkiin koruihin; enhän minä laitakaan!! Tähän rannekoruun ne vain kuuluvat itseoikeutetusti.
*

Yksi kevyt kaulakoru väliin, aventuriinia, new jadea tms.
*


*
*
*
Vaikka puolet tilaamastani nauhallisesta isoja pink opal -laattoja oli hintaansa nähden aika surkeita ilmestyksiä, niin muutama kauniinpuoleinenkin oli mukana. Edellisen postauksen Pink Dawn sai siten 'sisaria' , Lilac ja Pale. Kolmea kertaa enempää ei samaa ajatusta jaksa jalostaa, luulen.
*
Lilacissa on opaalin lisäksi lepidoliittia, akaatteja ja ametistia, hopeaa tietenkin.*
*
*
*
*
*
*
Pale Dawn syntyi pink opalista ja noista ihanista peruvian blue opal -palkeista (kiiltäviä mutta muhkuraisia); hemimorfiitista, amatsoniitista, vuorikristallista, akaateista; hopeisesta lukosta ja maskoteista.


*

Ja lepo.

18 comments:

 1. Anonymous7/8/07 19:02

  Kiitos vain kannustuksen sanoistasi. En vain tiedä, miten kummassa osaisin tehdä tuon möykyn uudelleen O_o

  Kauniita koruja ja todellakin olet ollut ahkera kesälomailija. Narcisse on mun feivoriitti. Tykkään siitä paaaaljon, kaikki muutkin ovat kauniita ja erilaisia. Hyvin idearikkaita.

  ReplyDelete
 2. Hihhih, ei tämä nyt oikein taukoilulta vaikuta :D

  Eihän näitä ihanuuksia voi laittaa paremmuusjärjestykseen. Taattua kaunista Magsin kädenjäljen laatua näkyy jokaikisessä! :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous7/8/07 19:31

  Voi mitä ihania rannekoruja! On kyllä tosi kauniita kiviä kaikki, täytyypä lähteä kaupoille! =)

  ReplyDelete
 4. Anonymous7/8/07 20:36

  Tuo viimeinen rannekoru on vaan niin söpö!

  ReplyDelete
 5. Anonymous7/8/07 20:42

  Täällähän on ahkeroitu, upeita ja nuo fossiili coralit... huh!!

  ReplyDelete
 6. Anonymous7/8/07 21:07

  .. vau .. näin paljon!! .. kauniita.. vai tällaisia olet "salaa" ahkeroinut.. :) .. Narcisse ja Pale Opal ovat minun ehdottomat suosikkini .. sykähdyttivät niin..

  ReplyDelete
 7. Anonymous7/8/07 21:10

  SIellä se salaa pajassaan ahertaa. JA mitä vielä: niin ihania!

  ReplyDelete
 8. Anonymous7/8/07 21:10

  Waude mitä taideteoksia jokaikinen! Sama tauti vaivaa tätäkin lomalaista, helmistä ei vaan pääse irti. Ja miksi tarvisikaan, lomallahan saa tehdä mitä huvittaa... ;)

  ReplyDelete
 9. Kauniita kiviä ja kaunista taidetta olet niistä tehnyt. Todella persoonallisia luomuksia!

  ReplyDelete
 10. Anonymous7/8/07 23:21

  Vau! Tuollaisia taukoja minäkin haluaisin pitää... Upeita koruja <3

  ReplyDelete
 11. Anonymous8/8/07 08:11

  Kiitos ihanista kommenteista!
  -Iloista päivää kaikille <3

  ReplyDelete
 12. Anonymous8/8/07 08:26

  Voi jestas!! UPEITA!

  Fossiili-koru ja Pale Dawn kampesivat itsensä ihan ykköseksi, molemmat!!! ;)

  Kauniita ja ihastuttavan erikoisia kaikki!! Minä tykkään! :)

  ReplyDelete
 13. Anonymous8/8/07 09:05

  Uijui, ihanan erikoisia kiviä! Aivan huippu tuo fossil coralkin. Ja suloinen tuo Narcisse-setti ja Pale Dawn... Hassua, sininen vanha nuotti, jota olen käyttänyt taustana viimeisimpien korujeni kuvissa, on Sibeliuksen Narcisse-nimisen sävellyksen nuotti. Olen tuijottanut tuota sanaa kuvatessa monta päivää, joten olipa jännä törmätä siihen täällä. :) Kiitos sulle kivoista kommenteistasi!

  ReplyDelete
 14. Anonymous8/8/07 09:24

  Uih, sinä ahkera nainen! Komppaan Tiinaa, Magsin kädenjälki näkyy! Väriyhdistelmät on melkoisen herkullisia. :)

  ReplyDelete
 15. Anonymous8/8/07 17:40

  Ihan mieletöntä!
  Rannekorut on toinen toistaan ihanampia. Fossiilicorallit ovat taianomaisia ja nuo opaalit - OIH!Tässä ihan läkähtyy :o)

  ReplyDelete
 16. Anonymous8/8/07 19:51

  Oi vau mikä tahti... upeuksia koko postaus täynnä... *jää ihailemaan*

  ReplyDelete
 17. Anonymous9/8/07 07:20

  Joku sitten painaa täysillä ja tulosta syntyy, huh, huh :)
  Itsellä on joku seesteinen vaihe meneillään. Nuo opaalikorut vie mun sydämeni, kertakaikkisen kauniita!

  Sirpa

  ReplyDelete
 18. Anonymous9/8/07 08:30

  Kiitos ihanista kommenteista :-D

  ReplyDelete