10.11.07

Maa-energiaa

*
Pitkästä aikaa kaulakoru. Eikä meinannut tämä yksinkertaisuus vaijeriin syntyä millään!? Pituus ei sattunut valittujen helmien määrälle sopivaksi, kaikki isommat helmet hakeutuivat väärille kohdille...
*
Mutta ihania ruskeita; harmaan- mustan- hiekan- suklaan - kahvin - punaisen - kerman - javaikkamitä -sävyjä. Ihmeellinen kivi tuo brasilialainen kivettynyt puu, joku akaattihan sekin on. Minit välihelmet suklaa-kupari-delicoita ja isot välihelmet makeanvedenhelmi-kolikoita, villipitsi-akaattia ja brioche-akaattia; jälkimmäisestä lähikuva, siinä on aivan upeita kultaisia 'intarsia'-kuvioita! Lukoksi valitsinkin kullatun version.
*
10 comments:

 1. Kaunis koru! Ja on jotenkin niin lohdullista tajuta, että joku muukin osti "Brasilialaista kivettynyttä puuta" kalliimmalla hinnalla kuin mitä sama tavara (Wood agate) olisi maksanut FMG:llä :D

  ReplyDelete
 2. Ihastuttava koru! Pidän korun lämpimistä sävyistä.

  ReplyDelete
 3. On kyllä kaunis, niin maanläheinen!

  ReplyDelete
 4. Ihastuttava koru, tahtoisin heti kaulaani!
  :o)

  ReplyDelete
 5. Kiitos, helmi-kamut :-)

  -Outi, tällä hamsteri-sopulilla on ollut molempia noita mainittuja kiviä ja ovat kyllä kovin eri värimaailmaa !? Sittenhän on vielä wood jasper - pitääkö sitäkin kokeilla... kun ruskeat ovat kauniita ;-)

  -Juu, Satu-Marja :-) Siksihän sitä piti venkslata, kun tahtoi itselle vaan toisin kävi :-)

  ReplyDelete
 6. .. ihanainen!! .. voi.. tee lisää näitä upeita kaulakoruja.. :)

  ReplyDelete
 7. Hei vaan :)
  Kaunis koru ja ihanan lämpimät värit :)

  ReplyDelete
 8. Kiitos Mags. Koskahan te mahdatte kyllästyä näihin mun satuiluihin xD

  ReplyDelete
 9. Ihanat maanläheiset värit...todella kaunis koru!!! :)

  ReplyDelete
 10. Kas, tilasin itse Lima Beadsilta tuota Brazilian Petrified Wood -kiveä, ja ne mitä sain ovat kyllä ihan yksi yhteen FMG:n wood agate -helmien kanssa. Ehkä niissä sitten on vielä lisää sävyjä joita en ole nähnyt :)

  ReplyDelete