9.1.08

Lyhyitä...

Sarjassa lyhyitä ja enimmäkseen aika pelkistettyjä kaulakoruja (~40cm).
*
Ensin näitä murheenkryyni-kuvattavia, jotka nyt vaan eivät pääse minun kuvissa oikeuksiinsa.
Se Azalea, makeanvedenhelmiä, hopeaa.
Sitten suloinen granaatti-kaulakoru, jossa kevyeen hopeaketjuun on hopealangalla aseteltu kolme sievää ovaalia granaatti-briolettia, pari pientä hopeahelmeä.
*
Tilauskorussa ihastuttavia leiskuvia labradoriitteja; eiväthän ne koskaan kuvaan tule 'oikeina', mutta jokaisessa riipuksen pikkuisessakin helmessä on tuo hohde.
Edessä on siis Luxonian upeaa hopeaketjua, josta pätkä halusi juuri tähän koruun. Kaulakorun takaosa on pieniä makeanvedenhelmiä, joiden sävy on samaa kuin labradoriittien.
Kaksi kuvaa, joista yhdistelemällä saa ehkä jonkinlaisen mielikuvan tästä korusta.
Tämäkin koru siis aivan kaulakuopan alareunaan asettuva.
*
Ja vielä kaksi!
Ylemmässä on teal-sävyisiä makeanvedenhelmiä ja, ammoin hankitussa rodium-pinnoitetussa rasia-lukossa aivan samansävyinen helmi. Edessä katseenvangitsijana harjattu hopeakehys.
*
Alemmassa riipuksena on nii-iin ihana Hill tribe filigraani-riipus - hopeinen orkidean kukka on reunustettu 24K kullalla. Tällaisia yritin löytää lisää, vaan vielä ei onnistunut...
Makeanvedenhelmet ovat hennon, hennon sinisiä, ja niskassa on vielä säätöketjussa yksi Swarovskin vaimean sinertävä kristalli; helminauhan välihelminä on Miyukin hopea/kulta-silattuja pikkuhelmiä sekä liian kilttiä linjaa rikkomassa ab-käsiteltyjä swaroja. Sellaista hillittyä säihkettä. Lukko ja säätöketju hopeaa.

*
Oijjee - sain ihanaa helmipostiakin tänään!! Voin luvata siis, että piakkoin on koruissa jotain ruskeaa, jotain sinistä, jotain vihreää; joitakin niistä vielä suloisessa sekamelskassa - ei, kun harmonisesti keskenään ;-D
*

13 comments:

 1. Voi juukelis puukelis, millaisia upeuksia... ja niin monta kerralla, että minua rupes jo heikottamaan... Labradoriitti koru niin upea ketjuineen ja riipusosineen... voi hyvin kuvitella kuinka niistä löytyy hehku heilahdellessa... ja sitten teal-sävyinen mv kaulakoru... siis mieletön kaunotar... harjattu hopeakehys kyllä toi korulle särmää... kaiken kruunasi filigraaniriipus... kuolasin näppäimistön märäksi...jään vielä vähäksi aikaa ihailemaan...ooohhh...

  ReplyDelete
 2. Uskomattoman kauniita koruja! Tässä ei pysty valikoimaan suosikkia, kaikki ovat kuolattavan ihania kaunokaisia! :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous9/1/08 18:43

  Labradoriitti-koru oli kyllä sellainen ihanuus, että! Muutkin ovat upeita, mutta labradoriitissa on sitä jotain!

  ReplyDelete
 4. Anonymous10/1/08 17:32

  Toinen toistaan ihastuttavampia koruja! Komppaan Katria, sillä labbis hurmasi minutkin.

  ReplyDelete
 5. Anonymous10/1/08 21:34

  Jestas, niin takuuvarmaa Mags'ia että päätä huimaa. Mitä ihmettä sinä oikein syöt, kun aivoissa välähtelee tuolla tavalla? Timanttejako aamupalaksi? ;D

  ReplyDelete
 6. Anonymous11/1/08 09:11

  Kaikki on taas niin kauniita. Tuo eka on niin söpön värinenki...

  ReplyDelete
 7. Anonymous11/1/08 10:47

  Kiitos, kultaset :-))
  -Selma; kyllä minä kahvia ja näkkäriä vaan... ;-D Kauhistus! Mun timantit on olleet tallessaan jo pari vuotta, kun olen niin ihastunut näihin 'isompiin' kiviin!

  ReplyDelete
 8. Toinen toistaan ihanampia koruja koko postaus täynnä! Minuun puri erityisesti granaattikorun yksinkertainen kauneus. :)

  ReplyDelete
 9. Miten monta kaunista korua. Ei noista osaa suosikkiaan valita. No tuon helminauhan ja filigraanikukkariipuksen yhdistelmässä on jotain niin herkkää että melkein itkettää...

  ReplyDelete
 10. Anonymous12/1/08 11:22

  Erityisen ihastunut olen noihin labradoriitti ja granaattikoruihin. Ihanan kevyttä, mutta kuitenkin näyttävää. Muutkin ovat selkeää Mags laatua ;)
  Sirpa

  ReplyDelete
 11. Se labradoriittin koru on u-p-e-a! Se ketju ja makeanvedenhelmet... kaikki on tuossa upea! :P

  ReplyDelete
 12. Anonymous12/1/08 19:12

  Kiitos, Julia, Pinjami, Sirpa ja mdmb

  ReplyDelete
 13. Anonymous13/1/08 11:12

  hups.. muistin että oli jättänyt kommentin .. mutta eihän sitä ollutkaan .. niin olenhan täällä käynyt jo useasti..
  Ihanoita Mags! ..
  Loistavan tyylikkäitä.. ylellisiä..
  Labradoriittikoru on ihana!!! ..
  samoin tuo teal-sävyinen helminauha iski minulle silmää kovin.. :)

  ReplyDelete