2.11.08

Pienet sanat


Yhtä lailla kuin korut muotoutuvat usein itsestään, niin myös nimet vain tulevat tietoisuuteen. Joku laulun pätkä, josta muistan vain tuon 'pienet sanat', pyrki eilen väkisin huulilleni.
Onneksi ei ollut ketään kuulemassa ja hermostumassa - voin hyvin kuvitella, että kun hyräilin tuon saman 'pienet sanat' noin kolmattakymmenettä kertaa peräkkäin, niin harva sitä olisi kestänyt kuulla.

Rannekorun keskellä olevan onyxin (20mm) olen jemmannut ajat sitten, kun se ei kaksine reikineen oikein tullut käyttöön. Nuo hopeiset levyt sitten sattuivat samaa leveyttä ja kun isot 1,5mm:n langasta tehdyt lenkit päätyivät kuningasketjun pätkiksi, ei tarvinnut enää kuin obsidiaani-pallerot väliin ja rannekoru oli valmis.


Olin ajatellut tätä koruksi miehiselle miehelle, mutta pyöreät helmet taitavat tehdä korusta kuitenkin naisellisen. Ja sittenhän minä lisäsin vielä tuon rakkauskirjeen. - Kauniita pieniä sanoja... kuiskutellaan myös korvaan...

11 comments:

 1. Anonymous2/11/08 15:47

  Voi miten ihana koru! Niin merkityksellinen, kaunis tunteikas ja voimakas. Pienet sanat... merkitsee eniten. Pieniä sanoja usein halutaan kuulla. Ja ne pienet sanat on joskus arvokkaammat ku minkään maailman mammonat

  ReplyDelete
 2. Anonymous2/11/08 15:51

  Tämä on kyllä yksi upeimmista koruista, joita olet tehnyt !!
  Aivan käsittämättömän hieno !!

  ReplyDelete
 3. Onpas todella kaunis ja jotenkin ihanan tasapainoinen koru :)

  ReplyDelete
 4. Anonymous2/11/08 19:06

  Tämä on kaunis ja kuitenkin tässä on sitä jotain. :) Kokonaisuus on vahva!

  ReplyDelete
 5. Anonymous3/11/08 00:12

  Katsoin tätä mielenkiinnolla jo pikkukuvistasi, mutta ei ihan saanut selvää. Nyt sai ja tää on paljon upeampi, mitä uskalsin kuvitella.

  Kaunotar vailla vertaa.

  ReplyDelete
 6. Anonymous3/11/08 08:27

  Todella vaikuttava ja tyylikäs, kertakaikkiaan UPEA!! Ihanat hopeaosat <3

  ReplyDelete
 7. Anonymous3/11/08 08:41

  Vau, Mags!!! Tää on UPEA koru!!! Ja mitä höpöjä horiset..? Nuo pyöreät ei oo ollenkaan mikään este, ei ees hidaste matkalla miehen ranteeseen... Ihan uskomattoman makee koru!! <3

  Ja ihanan eripariset korvikset... Noista tykkään!! <3

  ReplyDelete
 8. Anonymous3/11/08 08:42

  Kiitos kehuista ;-)

  ReplyDelete
 9. Anonymous4/11/08 01:16

  Oletpa tainnut taasen ylittää itsesi :D Voi tuota paksua ketjua, ihan pakkohan tuota on opetella punomaan. Aivan mahtava koru !!

  ReplyDelete
 10. Kaunis! Ihania nuo laatat ja kirjeet ja niin taitavasti yhdistelty kokonaisuus : )
  Kaikkea muutakin kaunista olet tehnyt, mutta olen ollut laiska kommentoimaan...

  ReplyDelete