20.11.10

Hiukan punaista

Taas 'kaikki muut' ovat jo esitelleet niitä joulunpunaisia koruja. Hmm... Minä olen luopunut toivosta löytää oikeita, niitä juuri oikeansävyisiä makeanvedenhelmiä. Nämä keishit ovat kuitenkin aika lähellä.

Kuvaaminen ei oikein taaskaan luonnistu. Vaikka paikka, etäisyydet, valo ym. on samat, niin joka päivä kuvista tulee erilaisia. Tänään ei edes terävyys ole kohdillaan. Kuvaan toisena päivänä uudelleen, nytkin tuli monta turhaa tuherrusta.

Makeavetisiä ja hopeaa nauhoissa, korvakoruissa tismalleen sama malli kuin edellisissä turkooseissa, helmet vain pulleampia.

10 comments:

 1. ...minä en taaskaan pysy päivityksiesi perässä :-))
  Ihania koruja monen monta joita en ole ehtinyt kommetoimaan...turkoosikorut oli mahtavat, rannekorun lukko oikea aarre !!
  ...ja tämä punainen, NAM ! ...meillä onkin tänään työpaikan pikkujoulut, joten tämän näkeminen sopi päiväni teemaan enemmän kuin hyvin ;-)

  ReplyDelete
 2. Oo la laa!
  Jotain tämmöstä olen suunnitellut itsekin tekeväni. On vielä vasta vaiheessa.:D Sinä sitten osaat tehdä just semmosia koruja, jotka haluaisin kaikki.(Niin, neljä korua olen "vasta" malttanut tilata...)

  Kiitos taas viimeisistä!

  Suntsa

  ReplyDelete
 3. ohoh, miten vähällä saa niin runsasta, silleen sopivasti.... -sulla on kyky tehdä ja taito onnistua. Tyk-kään <3

  ReplyDelete
 4. Vau, tosi tyylikäs riipus!

  ReplyDelete
 5. Niin eleganttia, yksinkertainen on kaunista :D

  ReplyDelete
 6. Tämä on niin hieno, erilainen helmikoru!

  ReplyDelete
 7. Hieno, erilainen. Lempivärini. Edellisen postauksen turkoosikoru aivan ihana, olen heikkona turkooseihin. Niitä on vain aitoina vaikea löytää, vähän saatavilla. Lukko ihana!

  ReplyDelete
 8. Ihana setti, nauha antaa kaulakorulle ryhdikkyyttä. Korvakorut tuovat helmien kauneuden esille. Näissä olisi upeaa astella pikkujouluihin:)

  ReplyDelete
 9. Kaunis setti! Tuo nauha on hyvä idea, tuo sellaista keveää runsautta.

  ReplyDelete
 10. Ihanat sävyt! Tuo keveä kaulakoru on upea ja nuo korvikset! Korvakorut ovat kyllä huokeat ja nuo helmet ...!

  ReplyDelete