28.12.06

Cosmic!!

*
Oih ja voi! Korujen tekeminen on häkellyttävä harrastus! Jos tekisin koruja vain itselleni, tämäkin kaulakoru olisi jäänyt tekemättä 8-) Minä kun en harrasta suuren luokan juhlimista ja tämä Swarovskin cosmic-kristallien ympärille rakennettu kaulakoru on varsinainen SÄIHKY!! Toiveiden mukaan tehty.
*
Crystal Copper on sävynä aivan uskomaton! Tämä kaulakoru tuli settiin rannekorun kanssa ja vielä huikeat korvakorut odottavat lopullista muotoaan.
Lisänä ja rinnakkais-pääosassa ovat 24 karaatin kullatut filigraani-pallot sekä muut kullatut välihelmet ja rapulukko.
Swarovskeja on tässä 12 mm cosmic-muotoisten lisäksi kuutioina, pyöreinä ja biconeina, kokoja 4/5/6/8 mm. Edessä 16 mm cosmic.
*
Huh-huh, arvatkaas mitä pelkään! Että en ole tilaajan mielestä tehnyt tästä riittävän prameaa... ?? Hienostunut crystal golden shadow oli hänen mielestään pliisu - eipä kiistellä makuasioista.
*

7 comments:

 1. Sanos muuta. Koskaan ei voi tietää millaisesta ihminen tykkää. Ja hienoahan se vaan on, että makuja on erilaisia. Olishan se tylsää kastella ja tehdä aina vaan tylisä ja vaatimattomia koruja. hienoa, että joillakin on rohkeutta kantaa tuollaisia koruja.

  Minäkin tilasin ekat cosmicini reilu viikko sitten. Tosin valitsin pliisusta crystal goldenin, vaikka tuo crystal copper kyllä houkutteli kovasti. Melkeen harmittaa etten tilannut molempia!

  Tulikin mieleen, että kauanko sieltä Ranskasta tilauksen tuleminen on yleensä kestänyt? Joulu varmaan sotkee, joten ei kannata varmaan puolesta toista viikosta olla vielä huolissaan, eli en vielä onnettomalla italiallani ala väsäämään kirjettä heille. Ranska nimittään ei taivu yhtään.

  ReplyDelete
 2. Kyllä olisi miullekkin ihan tarpeeksi pramee :D Tiietkö, joskus kun tekee koruja, tai suunnittelee suuria mestariteoksia (jotka harvoin jää sellaisinaan toteuttamatta ;)), niin miulle ainakin tulee mieleen et voikun kävis paljolti isoissa juhlissa, sellasissa missä pidetään mekkoja, niin pääsis korutkin oikeuksiinsa, ja sais joka juhlaan erilaisen kaulaketjun :D Joo, ja oli tuossa nauhassa just ne kaks makeanvedenhelmee, ku ne oli ihan orpoja niin laitoin sitten tuohon :D

  ReplyDelete
 3. Hyvä Katri! Minäkin tilaan seuraavalla kerralla itselleni crystal golden shadow'ta, koska se on minun mielestäni todellakin kaunis ja hillitynhienostunut sävy; odottelen tässä inspiraatiota mitä siihen sitten yhdistäisi...
  -Jaa-a, kyllä se varmaan on joulun vika... Jos postiisi on tullut se 'suivi de votre commande' niin siitä yleensä kolme arkipäivää on mennyt (- sähköpostiin vastailevat nihkeästi, mutta vastaavat kyllä).

  ReplyDelete
 4. Se on hieno, juhlava ja näyttävä! Toivottavasti siis riittävän pramea.:) Onneksi meillä kaikilla on erilainen maku, minäkin sain siskoltani joululahjaksi korusetin jonka hän oli tehnyt vartavasten minulle: paljon pinkkiä, kultaa, AB Swarovskeja ja kristallirondelleja, ihan minua! En kuitenkaan olisi ikinä osannut tehdä sellaista itselleni. :)

  ReplyDelete
 5. Kiitos Mags. Tiesin, että suhun voi luottaa. Kyllä se viesti on tullut jo 20.12. Ja sitähän minäkin, että postissa on se vika. Täytynee vielä malttaa kärsivällisesti odottaa muutama päivä. Todennäköisesti vika löytyy kuitenkin rakkaasta SUomen Postista. Huoh.

  Ehkä olisi pitänyt mennä eilen nukkumaan hieman aikaisemmin. Eihän tuosta mun tekstistä saa mitään selvää!

  ReplyDelete
 6. Juhlava on koru ja arvokkaan näköinen.

  Paljolti muuten korut joita tässä on tullut tehtyä ovat semmoisia joita ei voi arkena käyttää, mikä on harmi. Joku päivä voisi tietysti yllättää työkaverit/opiskelukamut ja laittaa Swarovskit säihkymään :)

  ReplyDelete
 7. Hyvää Uutta Vuotta mags! :)

  ReplyDelete