6.12.06

Viikon varrelta

*
Punainen taitaa minulla olla tämän kauden väri. Tilatuissakin korvakorut ovat olleet joulunpunaisia! Nämä syntyivät jo viikolla.
Vasemmalla Swarovskin kuutiot siam, mv-helmet syvä kirsikanpunainen ja vielä granaattipisarat; kullatut osat 14Kgf kuten myös keskellä. Koralliovaalien alapuolelle istuivat puna-akaatit oivallisesti.
Hill Tribe hopeahatut saivat tällä kertaa seurakseen hopealehdet ja granaattipisarat.
*
*
Korallit, akaatit ja mv-helmet Helmi-Q:sta, jonka runsas makeanvedenhelmien tarjonta pökerryttää minut! Varastossa on aika monta vaihtoehtoa, mutta kyllä on päässä monta uutta koru-aihettakin!
Työ haittaa kuulkaa jo vakavasti helmiharrastusta ;-D
*
j.k. Linnanjuhlien kättelyseremoniaa katsellessa puvut jäivät melkein katsastamatta kun tihrustelin - koruja tietenkin! Vieraat kätellään aivan liian nopeasti!!
*

8 comments:

 1. Kuule ihan samaa ajattelin. En muista puvuista mitään, lähinnä katselin koruja tai niiden PUUTTUMISTA. Millainen koru tuohonkin pukuun olisi kuulunut laittaa. Ammattitauti? Onneksi korut (ja puvut) voi tarkistaa Linnan juhlien sivuilta.

  niin punaiset korvakorut, että. Nuo helmihatut on kyllä aivan ihastuttavat.

  ReplyDelete
 2. Voi kiitos vinkistä Katri - en tuollaista sivua ollut tajunnutkaan...

  ReplyDelete
 3. Herkullisen punaisia värejä :)Tykkäsin erityisesti noista lehtikorviksista.

  Linnan juhlat jäi tänä vuonna katsomatta, pitääpi myös käydä tuolla Katrin vinkkaamalla sivulla kurkkaamassa minkälaisia koruja ihmisillä on ollut :)

  ReplyDelete
 4. Ihania punaisia! Sama vika täällä, tihrustelin helmityön lomasta koruja, enkä ehtinyt oikeastaan katsella pukuja lainkaan.

  ReplyDelete
 5. Anonymous7/12/06 14:08

  Aivan mahtavia korvakoruja kaikki. Molemmat laitimmaiset mun suosikkeja. Koraalliin suhtaudun aivan yhtä järkevällä tavalla kuin pietersiitteihin :D

  Meillä mies sai kuulla taivasteluja korujen puuttumisista tai siitä miten hienon korun minä olisin mihinkin pukuun. Voi taivas, mikä itseluottamus :)

  t.ninde

  ReplyDelete
 6. Hei Mags!
  Tulin pitkästä aikaa tänne kurkkaamaan ja täältähän löytyi upeita koruja. Aikaa vähän vierähti, kun kuolasin korujesi perään. Kaikki on todella kauniita, että ei pysty nimieämään sitä kauneinta.
  Mukavaa joulunodotusta sinulle *<:)

  ReplyDelete
 7. Kiitos kävijöille ja kommentoijille! Kuvien ottaminen on ollut viime päivinä vaikeaa... ehkäpä jo tänään lauantaina onnistuu :-)

  ReplyDelete
 8. Upeita korviksia. Ja upeita ovat nuo aikaisemmatkin korusi! Itse olen ratkaissut kuvauspulman niin, että räiskin surutta useamman kuvan salamalla ja ilman kerralla, kun olen korut virittänyt asemiin. Saa sitten valita parhaat ja hävittää loput. Mutta kyllä nyt on niiiin pimeetä, ettei tahdo kyllä mikään kuva onnistua kunnolla. :(

  ReplyDelete