6.12.06

Sinivalkoinen päivä

*
Tein siis yhden sinivalkoisen korun. En ole osannut noita Miyuki-kuutioita käyttää, koboltinsininen on niin vahva väri. Vaan nytpä sitten löysivät paikkansa tässä hopealankalinkein tehdyssä kaulakorussa, joka juhlistakoon tätä itsenäisyyspäivääni!
Valkoisena osana ovat unelmoivat kuukivihelmet ja riipusosan sydän symboloi rakkautta kotimaahan, 'uusikuu' luokoon toivoa pieniin unelmiimme!

Kuuriipus on Balin hopeaa ja helmiäistä.
*
*
Päivän toisessa kuvassa on viimeinkin käytetty 'Tyttöjenhuuman' isot kulmikkaiksi hiotut puna-akaatit. Pidän noista punakirjavista kivihelmistä ihan tavattoman paljon, ne ovat sävykkäitä persoonia.
*
Tein korusta tavallisia kaulakorujani pidemmän ja koska nuo helmet ovat kooltaan noin 12 mm, niin helminauhaa todella tuntee 'kantavansa', sillä painoakin kertyi tavallista enemmän :-)
*
Hopeaosat ovat sekä Hill tribe että Bali-hopeaa, lukkokin on n. 15 mm.
*
Yksinkertainen, mutta näyttävä koru jää itselleni ilman muuta.
*

5 comments:

 1. Kaunista, kaunista jälleen! Kuukivihelmet näyttävät upeilta. Minä myös koen koboltinsinisen jollain lailla hankalaksi väriksi enkä osaa myöskään käyttää sitä itselläni. :) Pitäisi varmaan olla avaramielisempi ja seikkailuhenkisempi! Hyvää itsenäisyyspäivää!

  ReplyDelete
 2. Puna-akaattikoru on herkku. ei ihme, että jää omaan käyttöön.

  Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  ReplyDelete
 3. Heippa Mags! Jälleen vierailulla blogissasi ja tällä kertaa ajattelin jättää merkinnänkin, kun niin tykästyin noihin punaisiin akaatteihisi! Todella upean näköinen koru! Ja niin se on, ne ihanimmat korut on melkein pakko pitää itsellä... ;)

  ReplyDelete
 4. Kiitos kaikille kommenteista!
  Kiitos, Johanna, että sain näin tietää sinunkin vierailevan sivuillani ;-) Minähän piipahtelen Jadejewelsilla aina kun huomaan päivityksen!

  ReplyDelete
 5. Kauhean viiveen jälkeen taas päädyin kirjoittamaan tänne sinulle. Selaan toisia blogeja hyvin harvaan, mutta kuitenkin epämääräisen säännöllisesti ja sinun blogisi kuuluu näihin, jotka käyn kierroksella tarkistamassa. =D Vielä harvemmin tulee jätettyä kommenttia, koska olen jostain syystä niin saamaton kirjoittamaan kommentteja! Ja suurkiitokset vierailuistasi blogissani, on aina niin kiva lukea, mitä muut ovat tykänneet omista räpellyksistä!

  ReplyDelete