18.12.06

Joulun alus


*
Ensin kuva rannekorusta, jonka otin uudelleenkäsittelyyn, kun löysin kupariketjua HelmiQ:sta. En ollut täysin tyytyväinen linkki-koruun, vaikka ajattelin sen olevan valmis - mielestäni ketju tuo siihen juuri 'sitä jotain'. Tietysti myös pikkuiset swarovsk-kristallit herkistävät. Helminä botswana-akaattia, ruusukvartsia, kupari-filigraania ja swarovskia (silk) sekä vielä pari 'ruusupuristetta' ;-)

*
Toisena kuvana sellainen kokeiluversio-helminauha.
*
Jonkin verran täytyy 'tietää' helmistä ja hyvin tarkkaan saa katsoa, että tästä helminauhasta näkee, etteivät valkeat helmiäispinnote-helmet ole swarovskeja. Minulla oli vierekkäin molempia ja vain tietty yksityiskohta eron paljastaa.
*Valkeat helmet ovat HelmiQ:n uutuuksia. Välihelminä tsekkiläisiä kristallifasetteja, joissa kultasisus, pienet välihelmet miyuki-delicoita 24K kultauksella.
*Kaunis helminauha, erittäin edullinen materiaaleiltaan!

*
Mutta...
-Odottakaahan kun saan puuttuvat osaset siihen 'oikeaan' helminauhaan, siihen, jossa on oikeita makeanveden helmiä, nekin Pialta :-D
*

6 comments:

 1. Ai täytyy vissiin ihastuu noihin helmi-helmiinki :) Mites, saaks niitä sinisiä?
  Mervi M.

  ReplyDelete
 2. Kuparia! Lurps! Minä tykkään kuparista ja tuo patinoitu kupari on kyllä tosi kaunista. Muutenkin koru on ihana, naisellinen. :)

  ReplyDelete
 3. EI malta sittenkään odottaa.

  Tykkään! Varsinkin rannekorusta. Kupari on niin ihanaa. :)

  ReplyDelete
 4. Oikein tyylikäs tuo rannekoru! Sievä lukko ja tosiaan tuo ketju tekee siihen "sen jonkin". Kupari on nättiä, sopii jopa meikäläiselle, jolle esim kulta ei sovi ollenkaan, vaikka kaunista onkin. :)

  ReplyDelete
 5. Kauniita ovat, molemmat :)

  Rannekorufriikki kun olen se kolahti enemmän. Kauniita yksityiskohtia jälleen joista hieno kokonaisuus.

  ReplyDelete
 6. Voi että ! Kupari-koru on niin kaunis ja naisellinen, taattua mags-tyyliä !
  Kati

  ReplyDelete