27.12.06

Kiitos...

*
-Alkajaisiksi kiitän posteista tässäkin vielä; Jos on käynyt niin, että olen epähuomiossa poistanut viestisi roskapostien joukossa, pyydän anteeksi!! Sillä tulin poistaneeksi monta sähköpostia 'lonkalta' ennen kuin huomasin, että joukossa oli monta ihan asiallistakin viestiä! Ellet saa vastausta postiisi tämän illan kuluessa, ole niin kiltti, että kirjoitat uudestaan! (-Hymyliinin luukku oli nimittäin juhlapyhinä täyttynyt roskista... surullista! Laitan mahdollisimman pian näkyviin uuden @-osoitteen.)
*
Tänään palailen kaikin puolin kevyesti arkeen; suklaansyönti on ajettava alas; pari kaulakorua on syntynytkin jo ja joitakin työn alla; ihanaa, minulla on vielä monta vapaapäivää!! Juu ja löysin kamerani, joka oli joutunut väärään paikkaan... ;-D

*

Tässä nyt sitten on se makeanvedenhelmistä tehty kaulakoru, jonka feikki-serkku esiintyi ennen joulua. Toisessa kuvassa on edelleen samasta aiheesta swarovskin pinnoitetuilla creamrose-helmillä tehty koru. Molemmissa on käytetty swarovskin crystal golden shadow kristalleja eri mallisiksi hiottuina, 14 Kgf-spacereitä ja delicoita , lukot 24K kullattuja.
*


*
Tekisi mieli järjestää näistä äänestys; voisiko näiden kuvien perusteella päätellä... Kumpi miellyttää useampaa... A (<--vasemmalla) vai B (oikealla-->)??

-Ja miksi juuri se?

8 comments:

 1. Sanoisin, että B. Se on jotenkin herkempi. Pidän aidoista helmistä ja bicone-kristallit ovat jotenkin... no... herkempiä kuin pyöreät. Ja sitten B:ssä kulta ei ole niin vallitseva väri (itse kun en keltakultaa oikeastaan käytä).

  Mutta tämä nyt tällaista hiusten halkomista. Molemmat on kauniita. :)

  ReplyDelete
 2. Kyllä se taitaa olla tuo B, vai sittenkin A? Kauniita ovat molemmat, tykkään :)

  ReplyDelete
 3. Minun silmääni B miellyttää enemmän. :) Se on tietysti kaunis, keveä, ja sen värit ovat tasaiset. A:ssa nuo edessä olevat kristallit luovat liian jyrkän värieron muuhun koruun, siis minun silmissäni. :)) B on jotenkin tasaisempi, rauhaisampi.. eteerinen. Niin, ja A on kuitenkin ihastuttava! Vain erilainen sävymaailmaltaan. :) *yrittää selittää niin että joku tajuaa sekavaa ajatuksenjuoksua* ;)

  ReplyDelete
 4. Mulle sattuu toi A, lämpimämmän värinen!
  Ihanii molemmat on!
  t.Mervi

  ReplyDelete
 5. Paha kysymys, paha kysymys. Varsinkin kun kuvat on noin vierekkäin vertailtavina. Jos ne olisivat yksittäin, niin molemmat olisivat ihan mielettömän kauniita. Mutta syynättyäni ja suurenneltuani kuvia tulen siihen tulokseen, että äänestän vaihtoehtoa B. Oikeat helmet on aina oikeita, luonnollisia, kauniita ja lämpimämpiä kuin teolliset. B vaihtoehdossa on vähemmän kultaa ja jotenkin minun silmääni enemmän miellyttävä ja tasapainoisempi.

  Mukavia vapaapäiviä!

  ReplyDelete
 6. Niin, makeanvedenhelmet ovat minulle niitä 'oikeita' helmiä tällä hetkellä! Ne todella tuntuvat aivan erilaiselta 'yllä' kuin pinnoitetut lasihelmet. -Silti yllätyin noiden swarojen ihanasta hehkusta muiden materiaalien ympäröiminä. Swarovsk-vaihtoehdon tein hintavertailun vuoksi; se on jonkin verran edullisempi kuin mv-koru.

  ReplyDelete
 7. Molemmat ovat todella kauniita, mutta minua miellyttää enemmän B. Se on jotenkin herkempi ja keveämpi. Soikea mvhelmi rytmittää korun kauniisti :D

  ReplyDelete
 8. En edes lukenut tarkasti selostusta koruista, kun olin jo valinnut suosikin. Luettuani kommentteja tajusin että toinen on aito ja toinen ei. Suosikki on B, koska tuo A on liian kullanvärinen. Ei muuta syytä. En valinnut materiaalien perusteella vaan valokuvaulkonäön.

  ReplyDelete