9.12.06

Valokuvaaja saa paikan ;-/


*
Ainakin välillä (kun kuvaa samoja koruja kolmatta kertaa siinä onnistumatta...) olisi ihana asia, jos olisi huushollissa valokuvaustaitoinen henkilö; allekirjoittanuthan ei sitä ole. Olisi niin mukava näyttää värit, joita nyt esimerkiksi tässä fancy-jaspiskorussa OIKEASTI on.
*
Eli Ullalle tiedoksi - koru on vihreä ja osassa helmiä on hiukan tuota oranssin vivahdusta, jota on myös keskuskorun valtamerijaspiksessa. Oranssi ei ole luonnossa niin vahva kuin kuvassa eikä koru ole laisinkaan musta.

Jaspiksien lisäksi korussa on Balin hopeaa ja sterlinghopeiset ketju ja lukko.
*
Oikeasti ihanan metsänvihreät ja kauniin kiiltoiset fancy jaspikset ovat HelmiQ:sta niinkuin tietenkin valtamerijaspiksenikin.

*
Toinen koru on vuorikristallia ja granaattia, keskellä Muranon hopeafolio-lasisydän. Tein tämän nyt sitten itselleni, kun ihastuin aikaisemmin tekemääni vastaavaan tilauskaulakoruun.
*

6 comments:

 1. Tuttu tunne tuo valokuvaaminen. Tänään viimeeksi harmittelin kun jaspisten kauniita värivivahteita ei saa vangittua kuviin. Pitäisi olla parempi valaistus kuin mitä kotikonsteilla onnistuu.

  Kauniita koruja olet tehnyt. Ihastuin tuohon missä on granaattia :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous9/12/06 23:38

  Aah, ihania jaspiksia, mutta granaattikoru vasta on kaunis! Kuvakin on ihan hyvä mun mielestä?
  t.Meeri

  ReplyDelete
 3. Ihanan täyteläinen tuo itsellesi tekemä koru! Ja kuvat olivat minustakin ihan hyviä. :)

  ReplyDelete
 4. Vaihdoin kuvat jo illalla hieman parempiin ;-)
  Mutta kiitos kannustuksesta!

  ReplyDelete
 5. Voi kun saisi remontin alta pois, olisi aikaa ja löytäisi jostain pöytätilaa helmeillä. Tällainen olo mulle tuli, kun nämä sun korut näin. Ihania molemmat, mutta tuo granaattikoru on kyllä huippukaunis!

  ReplyDelete
 6. NO, tiesit oikein :D niistä korviksista tuli varsin onnistuneetkin jopa :)

  ReplyDelete