5.4.07

Chocolate

Joskus kestää pitkään ennen kuin innolla hankitut korunosat päätyvät valmiiksi koruksi. Niin on näiden korvakorujen pronssi-kameiden kohdalla, jotka tilasin Inkulta. Tiesin koko ajan, että ne kuuluvat korvakoruihin, mutta seuralaisten haussa meni miettimiseksi.
*
Ketjujen päissä on aivan ihanat tumman suklaanruskeat mv-helmet HelmiQ:sta ja toisessa ketjun hännässä swarovskin kristallikuutiot sävyinä copper ja light topaz. Pienenä lisäkkeenä myös Miyukin uutuus, kolmioon leikattu tumman pronssin sävyinen välihelmi. Isot pallerot ovat 12 mm:n helmiäislasihelmet, niin ikään HelmiQ:sta.
*
Kokeilin ensimmäistä kertaa tällaisia korvakorukoukkuja, joissa on lukitussysteemi ja hämmästyin kuinka helppokäyttöiset ne ovat - olen luullut muuta. Nämä olivat erityisen sievät versiot pikkuviuhkoineen.

9 comments:

 1. Ooh, onpa upea pari! Kaikki värit sointuvat täydellisesti yhteen.

  Olen myös katsonut noita korvakorukoukkuja, mutta vähän olen miettinyt miltä ne korvalehdissä tuntuu. Ilmeisesti siis ovat ok :)

  ReplyDelete
 2. Tiina vei sanat suustani, kirjaimellisesti. Upeat!

  ReplyDelete
 3. Oiiii.. kauniit korvikset! Erittäin magsimainen kokonaisuus. :)

  ReplyDelete
 4. Kauniit.. ihan sykähdyttää.. voi.. Sinä osaat oikeesti hankkia ihanat materiaalit ja vielä yhdistellä ne..

  ReplyDelete
 5. Kiitos :-)
  -Arvaa vaan, Helmiliina, minkä verran on 'virheostoksia', tai niitä, jotka vain rasioissaan odottelevat sopivaa seuraa ;-D

  ReplyDelete
 6. ..mutta nekin on varmaan hyvä olla kaiken varalta.. ;-)
  Mun piti tulla vielä ihailemaan noita korvakoruja!

  ReplyDelete
 7. Aivan ihkut korvikset, mulla oli joskus pikkulikkana, noo jotain 15kesäsenä (joka on siis pikkulikka kun vertaa nykyiseen ikään ;) ), tollaiset koukut jossain korviksissa ja tykkäsin kovasti noista.

  ReplyDelete
 8. En voi lakata hämmästelemästä omintakeista tyyliäsi ja ennakkoluulottomia ratkaisujasi! Upeat korvikset!

  Hyvää pääsiäistä!

  ReplyDelete
 9. -Punastellen kiitän kehuista :-)

  ReplyDelete