15.4.07

Echoes of Spring

*
Ihana aurinkoinen viikonloppu! Olen aivan varma, että pihan koivut jo tosissaan vihertävät ;-D
*
Keväinen väritys on myös nuorelle naiselle tehdyssä helminauhassa. Kahta väriä makeanvedenhelmiä, ceyloninkeltaisia siemenhelmiä ja muutama Swarovskin peridootin sävyinen rondelli-spacer. Lukossa ja riipuksessa näkyvät harrastukset; maalaus ja musiikki! (lisäys: ihana lukko on Inkun ansiota)
*
*
Kuvassa helmet ovat aavistuksen liian tummia, mutta kirkastaminen teki niistä aivan liian vaaleita; jääköön taas mielikuvitukselle tilaa.
*

12 comments:

 1. Kaunis kokonaisuus! Värit ovat ihanan keväisiä :) Swarovskin rondelli-spacerit näyttävät hyvälle ja tuovat mukavan säväyksen koruun.

  ReplyDelete
 2. Nii.. ku mie en saa tuota Flickriä toimimaan. Ku mie en tehny sille ees mitään, joten ne siellä on varmaan tehny sille jotain. tai siis toimii se flickr itse, mut näköjään linkki sinne ei.. :S

  ReplyDelete
 3. Iiiihana lukko! Ja ihana koru. :) Väri on keväisen herkullinen.

  ReplyDelete
 4. Ai että on keväiset värit, vaikka minun silmissä hyppii punaista ;), katselin tuossa aikani punaista auton kylkeä, kun vaihdoin renkaita, nyt sitten vois alkaa bangle bagia neulomaan puhdistuis kädet vai leipoisko pullaa ;)

  ReplyDelete
 5. Siis ihana koru!! Mahtavat värit! Kiva idea harrastukset! :)

  ReplyDelete
 6. Anonymous15/4/07 21:07

  Mielettämät värit, kevät on täällä!

  Sirpa

  ReplyDelete
 7. Kiitos ihanaiset taaskin!
  -Julia, lukon sain ostaa Inkulta, minkä tiedon lisäsin tuonne tekstiinkin.
  -Ja Raija; ne bangle-bagit me kyllä neulomme vielä!!
  -Michli; kyllä ne kuva-asiat vielä saat kohdalleen, näin uskon :-)

  ReplyDelete
 8. Terveiset nykytekniikan avustuksela täältä Espanjasta!Nettiyhteyksiä alkaa olla joka kolmannessa kuppilassa.

  MAgs on kyllä nyt muodin huipulla, sillä jos espanjalaisia on uskominen, juuri tuollainen keltainen ja vihreä on nyt just se juttu. Joka paikka pursuaa kirkkaan keltaisia vaatteita, jota sitten on höystetty vihreällä, ruskealla ja valkoisella. Sopi linjhaan tämä koru.

  KAunis koru, jonka voisi laittaa myyntiin mihin tahansa Passeig de Gracian hienoista merkkiliikkeistä.

  ReplyDelete
 9. Voi Katri!! Kiitokset terveisistä ja ihanaa loman jatkoa :-)
  Saat varmasti provikat jos tällaisen myyt sinne päin maailmaa ;-D Minä voisin toisen samoilla väreillä tehdä kun helmiä jäi ;-D ;-D Riipukseksi varmaan kävisi moottoripyörä??

  ReplyDelete
 10. Onpas pirtsakka koru! :) Tulee mieleen sitruunaperhoset joita eilen ja tänään bongailtiin pihalta lasten kanssa. Seiskavee luki jostain kirjasta, että jos kevään ensimmäinen nähty perhonen on keltainen niin kesästä tulee pitkä ja onnellinen. :))

  ReplyDelete
 11. Kiitos, Inkku! Minäkin haluan uskoa, että kesästä tulee juuri tuollainen keltaperhon ennustama - pitkä ja onnellinen :-D On nääs sellaisia suunnitelmia ;-D

  ReplyDelete
 12. voi juku.. onpas ihanainen kaulakoru.. että sinä osaat! niin keväinen.. ;-)

  ReplyDelete