8.4.07

Lisää kokeiluja

*
Kuinkahan kauan olenkaan aikonut kokeilla organzanauhan toimivuutta koruissa. Varmaan viime kesästä asti!
*
Tämän Kleopatra-korun idean sain jo setin rannekorun tehdessäni. Ensin metsästin oikeansävyistä nauhaa - onnistuin mielestäni erinomaisesti, nauha on mv-helmien sävyä!
Kun nauha oli saapunut, metsästin ideaa kiinnityksestä. En ole tähän versioon tyytyväinen, mutta en myöskään pidä niistä 'tavallisista' ehdotuksista. Siispä annan olla tällaisena, liukuvana, eri pituuksiin asettuvana viritelmänä. Korun voi pujottaa pään yli ja sitten asetella sopivaan pituuteen.
*
Kleopatrassahan on käytettty gold filled välihelmiä, Swarovskin golden shadow kristalleja, lapis lazulia ja makeanvedenhelmiä. (L.l. on kuvassa liian kirkkaan sininen, pah)
*
Ja nyt etsin sitten sopivaa osasta uudenlaiseen kiinnitys-toteutukseeni... Organza-nauha on sinällään oikein keväinen ja herkkä kaulakorun osa ja tulen varmasti käyttämään sitä lähiaikoina paljon. Sävyjähän nauhoissakin on uskomattoman paljon, myös eri leveyksiä. Löytyy varmaan jokaiselle helmelle sopiva - kun jaksaa haeskella ;-D
*

6 comments:

 1. Uih kuinka henkeäsalpaava tahti sinulla on ollut! Nättejä koruja taas vaikka kuinka! :)

  ReplyDelete
 2. Kaunis koru. Pidän kiinnitys/käyttö systeemistä :)

  ReplyDelete
 3. Tämä on kerrassaan ihana koru!! Voi kuinka tuo organzanauha keventää ja herkistää korua.

  Edellisen postauksen korvisvääntelyt on mainiot! Tosi nätti malli! Siitä se sitten alkaa.... vääntely koukuttaa väkisinkin :)

  Lumikki-kaulakoru on eräs kauneimmista, mitä oon nähnyt! Se on aivan ihana! :)

  Hurja tahti sulla, ja upeeta syntyy!

  ReplyDelete
 4. Anonymous9/4/07 14:13

  Värit sopivat yhteen yllättävän hyvin. En olisi osannut yhdistää näitä sävyjä, hyvä että joku osaa olla luova!

  Kysäisempä vielä konkarilta tyhmiä kysymyksiä. Miten vermeil lukkojen yms. kullattu pinta on kestänyt käytössä? Kuluuko pinnoitus ajan kanssa pois?

  t.ninde

  ReplyDelete
 5. Minä en ole koskaan oikein lämmennyt tuolle organzalle, mutta lapis lazuli (nam) näkyy näyttävän hyvältä ihan minkä kanssa vain!! Ihana!

  ReplyDelete
 6. Kiitos kävijät!
  -Ninde, konkariudesta en tiedä, mutta ainoat lukot, joihin olen pettynyt olivat 'hopeisia' rapulukkoja, joista tuli kuparinvärisiä kahdessa viikossa! Taisivat olla jostain usan kaupasta...
  Vermeil ja gold filled ovat kestäneet kauniina omassa käytössä mm. korviksissa, piiitkäään ;-D

  ReplyDelete