1.4.07

Ne miehet

*
Minut oli viime viikolla kutsuttu kahteen eri paikkaan esittelemään korujani. Kumpikin esittely yllätti minut iloisesti. En tiedä, mitä odotin, mutta oli erityisen ihastuttavaa saada tavata suomalaisia mukavia miehiä. Noo, enhän minä nyt sitä niin tarkoita ;-D Oli niin upeata nähdä kuinka suomalainen mies osaa ilahduttaa vaimoaan! Korua valittiin yllätyksenä tai sitten yhdessä eri vaihtoehtoja tutkien. Ja kun se naisen suosikki löytyi niin poikkeuksetta näytti olevan onnellinen hymy, silmien loiste ja suukko miehelle palkkiona! Uskottehan, että siinä tulee sivustakatsojallekin hyvä mieli? Enkä ollenkaan aprillaa!
*
*
Voi kun olisin parempi valokuvaaja, huokaisen taas kerran. Tämä rannekoru on todella, todella ihanan sävyinen. Keskellä on cloisonnée-helmi Cyberperlesiltä, sen ympärille sijoittuvat lasi'ruukut' Nanasta, kullattua kuparia renkaina ja tyynyinä, samoin lukko, Gemssulta; makeanvedenhelmet ovat osa HelmiQ:sta, isommista en ole varma. Makeanvedenhelmien värit löytyvät tismalleen cloisonnéesta, tuosta värien yhteensovittelusta nautin joka kerta erityisen paljon.
*
Kuvan rannekoru oli yksittäisistä koruista ehkä eniten 'hipelöity' eilisessä esittelyssä ja kyllähän se uuden kodin löysikin.
*

12 comments:

 1. Ihania koruja sinulla! Värit ovat herkullisia ja mallit omaperäisiä. Käyn aina välillä katselemassa, mitä ihanuuksia olet saanut aikaiseksi!

  ReplyDelete
 2. No en ihmettele yhtään, että korua 'hipelöitiin'aivan upea. Muutin muuten tekstiä hieman tummemmaksi, jotta te huonosilmäisetkin ;) näette.

  ReplyDelete
 3. Niin ihana koru!! =D Vitsi mitkä sävyt!

  ReplyDelete
 4. Mielettömän kaunis koru, niin sävyiltään kuin sommittelultaankin (kauhea sana). Kyllä miehet osaavat naisiaan hemmotella, ja ovat myös itse mielissään onnistuessaan siinä! Todella kiva että olit koruja esittelemässä heille!

  ReplyDelete
 5. Aivan valloittavan hurmaavan kauniit sävyt korussa.

  Mukava lukea esittelystä, jonka pidit miehille. Äitienpäivän kynnyksellä tuollaiset voisivat ollakin hitti. ;) Minusta tuntuu, että miehiä aliarvostetaan. Suurin ongelma miehillä ei varmaankaan ole lahjojen ostaminen tai valitseminen vaan se, että pitää lähteä kauppaan.

  Mulla tuli viikon tauko edellisen esittelyn jäljiltä. Nyt voisi jo tehdäkin jotain helmillä. Katsotaan miten sulle käy. :)

  ReplyDelete
 6. Kaunis koru! Kyllähän tuota mielellään hipelöisi, ei mikään ihme että löysi saman tien uuden kodin :)

  ReplyDelete
 7. Kaunis rannekoru. Tuo keskela oleva helmi on upea ja korun sävy tosi mielyttävää.

  ReplyDelete
 8. En ihmettele minäkään miksi sitä niin hipelöitiin! Ja miehillä on kyllä kykyä yllättää. :)

  ReplyDelete
 9. Todella herkullinen värimaailma, lämmin ja hehkuva! Ihanasti sommiteltu rannekoru!

  ReplyDelete
 10. Voi kiitos kauniista kommenteista! Ehkä tuo koru symmetriassaan ei ole niin minua?!
  -Katri, kyllä esittelyssä oli naisia suuri enemmistö, mutta oli ihana huomata, etteivät miehet hyljeksineet koruja ;-D Ja tuo äitienpäivän alle sijoittuva esittely on kyllä huippuidea!
  Tein minä sitä paitsi jo kolmetkin korvakorut tänään ;-)

  ReplyDelete
 11. Anonymous3/4/07 20:53

  Aivan ihana rannekoru, sävyt, sommittelu, kaikki!

  t.ninde

  ReplyDelete
 12. Huikaisevan kaunis rannekoru.. huh.. nuo väritkin ovat juuri minun makuuni.. Upea -- en enempää voi sanoa.. ;-)

  ReplyDelete