9.4.07

Neljäs kerta...

*
Tai ehkä jopa viides kerta, kun kuvasin näitä korvakoruja.
Ihan näpsäkät korut, ei mitään erityistä paitsi:
Sekä nuo pyöreät, aivan tumman punaruskeat turmaliinit että sitten nuo ihastuttavat, samalla kertaa syvän ja heleän vihreät granaatit ovat luonnossa todella kauniita, mutta kuva ei sitä kerro. (huom. kuvat vaihdettu seuraavana aamuna, joten auringossa värit näkyy aika kivasti)
*
Saati sitten että kummassakin parissa vain toinen on kierteineen onnistunut ja toinen sitten hiukan vajaammin. Eipä anneta sen häiritä ;-D
Enemmän kuin muu vinous minun silmääni häiritsee tuo kahden kullansävyn, gold filled ja vermeil, ero, noissa vihreissä koruissa.
*
*
*No, toivottavasti kaulakorujen kuvaaminen onnistuu sitten paremmin.6 comments:

 1. Värieroja pitäisi päästä tutkimaan hieman lähemmin. Kuvasta ne ei häiritsevästi erottuneet. Ihanan väriset kivet kummassakin korviksissa. Minusta nämä on kivat korvikset, sellaiset joille olisi paljon käyttöä.

  ReplyDelete
 2. Ovatpas nämä nätit. :) Minua ei myöskään väriero häirinnyt.

  ReplyDelete
 3. Kivat korvikset, mikähän siinä on, että tykkään toisten tekemistä korviksista? Itse teen tuskin koskaan korvakoruja ja vielä vähemmän käytän, muksut roikkuis varmaan niissä kiinni, olis malli afrikkalainen alkuasukas korva pian. Miksi korujen pitää olla niiiin vaikeita kuvattavia???!!!

  ReplyDelete
 4. Ihanat pallerot!! En kyllä havainnut toisissakaan mitään häiritsevää?! Vihreät ovat kauniit, mutta kyllä pallerot kolahti!! :)

  ReplyDelete
 5. Upeat vihreät granaatit! Turmaliinit myös kauniita. Korvakorut ovat onnistuneet hienosti, värieroa en minäkään huomannut :)

  ReplyDelete
 6. Olette kyllä kilttejä, kamut ;-)
  Kiitos kaikenlaisesta kannustuksesta!

  ReplyDelete