22.4.11

Consueloni, haastekorun paljastus :-)

Korukoplan haastekoruhan oli pätkissä valmistettava koru, jokainen haasteeseen lähtenyt teki itse oman mielensä mukaisen, mixed media -teemaan sopivan riipuksen.
(Jos olet aivan ulalla, katso haasteen alku täältä ja rinkiin osallistuneiden riipukset täältä.)


Oman riipukseni nimi tuli joskus hamassa nuoruudessani lukemastani romaanista, jonka koko nimi on "Taiteilijattaren tarina (Consuelo)", kirjoittaja ranskalainen George Sand, säveltäjä Chopinin rakastettu. Romaani oli isäni kirjahyllyssä, sivuja 800 ja tuo rakkaustarina teki suuren vaikutuksen nuoreen sieluun ;-)

Tässä riipus vielä kertaalleen: polymeerisavea, kipsiä, pitsiä, vintaj-lankaa, paperia... kaikkea...Ja sitten korun vaiheisiin, kulloisenkin tekijän kuvaamina.


Ensinhän riipus lähti Niinan käsittelyyn.

Niina jatkoi romantiikkaa valkeilla makeanvedenhelmillä ja lisäsi nuo nuotitkin... Komeat siniset akaatit, eikö! Ja hiukan bling-blingiä... jee ;-D

Kuvat sitten suurenevat klikkaamalla!


Seuraavan osuuden teki Amalia.

Miten ihmeessä hänkin nappasi tuon musiikkipuolen kirjasta, jota ei ole lukenut!? Amalia muotoili siis toiselle puolelle nuottiavaimet ja toiseen reunaan vielä hehkeän rakkauskirjeenkin... ooh, si romantique!


Sitten jo täynnään intohimoa oleva koru matkasi Solelle.


Hän lisäsi ihkun itse tekemänsä omenapuu-symbolin, mikä kuvaa ikuisuutta ja rakkautta, sopii hienosti teemaan! Ja valkoinen ruusuhelmi on ihana pari siniselle ruusulle riipuksessa. (omenapuu-laatta näkyy paremmin sitten vimppakuvissa)


Minä hupsu olin asettanut korulleni toiveeksi aika lyhyen pituuden, en enää tiedä miksi...


Vikki kirjoittikin, ettei uskaltanut jatkaa korua enempää, mutta kyllä hän löysi paikan aivan upeille vuorikristalleille, ihanat kirkkaat ja kauniit helmet! Vuorikristallihan vahvistaa korussa kaikkien muiden korukivien energioita. Niin ihanat ovat myös korun kaikki pitsiset helmihatut :-)No loppuun sitten kuvia koko komeudesta, jännittyneenä ja kiihkeästi kuorta availin, kun se minulle saapui.


Voi ihanuutta!! Olin aivan liikuttunut tasapainoisesta, niin vahvasta ja romanttisesta kokonaisuudesta! Kaikki osaset sopivat toisiinsa, koko koru kertoo hienolla tavalla sekä tuosta pohjana olleen romaanin tarinasta että taitavista koruntekijöistä ja meidän uskomattoman antoisasta virtuaali-ystävyydestä.

Kiitos - kiitos - kiitos !


*****
Ja tässä tietenkin linkki korukoplan sivulle, siellä kuvat kaikista valmiista koruista.

11 comments:

 1. No voihan vau, kuinka upea siitä tuli. Täydellisen romanttinen :D

  ReplyDelete
 2. Todella upea! Uskomatonta minkälaista jälkeä näin syntyy.

  ReplyDelete
 3. Romanttinen. Tässäkin on kaikki elementit kohdillaan ja uskoisin, että muut ovat osanneet tehdä Magsille sopivan ja mieluisen korun.

  ReplyDelete
 4. Jestas miten ihana tämäkin. Riipus ja aloitus oli tässä ihan täydelliset. Hippasen kompuroiden sain jatkettua =) Mutta sitten mielikuvitus sai vallan ja jostain tosiaan se nuottiavain tuli. Aivan täydellisesti on tämä saanut myös jatkoa. Ihanan romanttinen kokonaisuus.

  ReplyDelete
 5. Tämä riipus oli kyllä niin huippu!
  Jokaisen kädenjälki tallennettuna hienosti!
  Tuo nappi oli hauska idea!

  ReplyDelete
 6. Voi kun siitä tuli hieno, niinkuin oli muutkin!

  ReplyDelete
 7. Tästä tuli ehkä kaikkein eniten sellainen mixed-media -koru niinkuin oli tarkoituskin. Jännittävä ja romanttinen.

  ReplyDelete
 8. Kyllä on kertakaikkiaan niin upea lopputulos, kuin vain olla ja voi. Tuossa korussa yhtyy upeasti sellainen vintagemainen hienoinen vanhan ajan henki ja samalla erilaisten pienten osasten "sekamelska" jotka on sovitettu hyvin yhteen tuollaisella tummalla patinalla. Tässä korussa on katseltavaa, ja minuun tämä kyllä kolahti täysillä!

  ReplyDelete
 9. Kiitos ihanista kommenteista!

  ReplyDelete
 10. Kaunista yllättävyyttä :)

  ReplyDelete
 11. Totean sinullekin samaa kuin muillekin koruhaasteeseen osallistujille.. Olette onnistuneet luomaan kauniita, persoonallisia ja upeita kokonaisuuksia, jotka kunnioittavat ja täydentävät riipusta - sitä josta kaikki lähti liikkeelle.
  Consuelo on hieno kokonaisuus. Mukavan erilainen, hienoja oivalluksia täynnä! Upea!

  ReplyDelete