29.4.11

Tutkimattomia rantoja, shores unexplored

Niitähän on maailma täynnä! Tutkimattomia rantoja...
Niistä haaveilen.
Että itse saisi poimia myrskyjen rantaan kuljettamia pikku aarteita, kimmeltäviä lasinpalasia, erilaisten eliöiden hylkäämiä kuoria, aaltojen hiomia puun palasia, silitellä meren hellimiä aarteita.

So often I find myself dreaming of undiscovered shores... How I would be wandering there all alone, finding most surprising tiny treasures on the sandy shoreline, brought by waves... Until I'll get to that forsaken island, I'm content with the stones and shells that other people found for me ;-)
Sea glass, ammonite, smoky quartz, silk ribbon

No, kunnes joskus tuon ikioman piilosaareni yhytän, niin käytän koruissa näitä toisten tielleni taikomia löytöjä; tällä kertaa yksi merilasin kimpale ja yksi - tämä nyt taitaa todellakin olla varastoni viimeinen - ammoniitti.

Viimein raaskin myös avata savukvartsinauhan, jonka upeat sileät ja epäsäännöllisen malliset helmet ovat myös aikamoisia kaunottaria. Silkkinauha keventää ja antaa mahdollisuuden säätää korun pituutta.


Korusta tuli juuri niin rauhallinen kuin halusinkin, silti salaisista rannoista, löytymättömistä aarteista kuiskiva.


15 comments:

 1. Kaunotar, upeita helmiä. Ihana tunnelma, todelliset unelmien rantojen helmet. Tiedätkö tykkään kamalasti tuosta sinun tavasta kiinnitää nuo nauhat.

  ReplyDelete
 2. Tykkään merilasista, tai ainakin ihailen niitä haikeudella toisten koruissa ja kaupan kuvissa, mutta en ole VIELÄ päässyt tilaukseen asti niiden kanssa!! KAUNIS!! <3

  ReplyDelete
 3. Komppaan Ninniä, merilasi näyttää minustakin upealta! Tuo yksi merilasihelmi tuolla välissä on kyllä hieno katseenvangitsija!

  ReplyDelete
 4. Ihana, savukvartsi on niin ihanaa ja sininen kimpale sopii hienosti. Onko tuo silkkinauhan värjäys hankalaa?

  ReplyDelete
 5. Hei kamut, kiitos; Maati, silkin värjääminen ei ole hankalaa, olen aikoinaan paljon maalannut silkkiä/huiveja, mutta nämä nauhat olen tilannut valmiina (mielestäni suomalaisissakin kaupoissa on).

  ReplyDelete
 6. Niina, tässä korussa nauha on vain laitettu läpi noista isoista rinkuloista, yleensä tosiaan kieputtelenkin metallilangan kauniisti ja tiiviisti nauhan ympärille ;-)

  ReplyDelete
 7. Upea kokonaisuus, ja tuo merilasi tuo koruun yllätyksellisyyttä. Kuin meressä oleva aarre...

  ReplyDelete
 8. Minäkin tykkään tuosta merilasista. Kivat nuo kaksi ylläriä muuten tasaisen korun joukossa. Ammoniittikin on ihanaa...

  ReplyDelete
 9. Kuin meren vaahtoa on merilasi, merestä nostettu, hellyydellä käsitelty. Mietin aina, löytyisikö järvestä hiekan hiomaa lasia, ehkä jonkin suuren järven rannalta. Kaunis kokonaisuus.

  ReplyDelete
 10. Kiitos, Marjo, Sole, Manteli :-)

  ReplyDelete
 11. Merilasilohkare nousee niin kauniisti tuosta savukvartsipolusta. Aivan ihastuttava koru, jälleen :)

  ReplyDelete
 12. Oh my heavens this is the most gorgeous necklaces! Love the one aqua colored stone and the ribbon! I would be in heaven searching for rocks and shells on the beach too! SMILE!

  ReplyDelete
 13. Kiitos Ania :-)

  Thank you so much, Kay :-)

  ReplyDelete