30.4.11

Toiset 'kuninkaalliset'

Innostuin niin, kun löysin noille edellisen postauksen säihkyville ihanuus-renkaille käytön ja tein eilen sitten toisetkin korvakorut samalla tyylillä, nimeksi virallisen Catherinen sijaan tuttavallisemmin Kate ;-)

I made another pair of lovely earrings in honour of yesterday's royal bride, Catherine! These turned out so lovely!

Pienet siniset viistehiotut mystiset kvartsit kimmeltävät kilpaa noiden kuutiollisten zirkonioiden kanssa, kivi-istutukset myös suloisissa koukuissa!
Kuvat on isot, mutta korut pienet söpöliinit, vain 2,5cm.


***
Aivan ihana päivä! Olen kait ennenkin kehunut ihanaa siskonmiestä? No, oikeesti heitä on kaksi ihanaa, molemmilla siskoilla, mutta nyt nuoremman sisaren mies kävi vaihtamassa autooni kesärenkaat, joo, nyt vasta ;-D Mut oon niin kiitollinen <3

Me naiset sillä aikaa pengottiin työpöytääni. Olin olevinaan enimmät rojut järjestellyt säilytykseen, mutta kun tuo pöytä on iso ja valikoima laaja...

Ihasteltiin uusimpia riipuskiviä, jotka vielä odottavat seuraa. Ja jotenkin kummassa sisko löysi tarvikkeiden seasta itselleen korvikset ja kaulakorun. Tunnustan, että korusta puuttui lukko, kun olin tarvinnut sitä muualle, mutta äkkiäkös siihen uusi lukitus keksittiin.

Kyse on nahkanauhavillitykseni aikaan tekemästäni Aika-korusta (klik) ja keveääkin keveämmistä polymeerisavi-harjoitelmista korviin. Molemmat kävivät siskon uuteen melkein-mustaan tukkaan ja muuhun asuun tosi kivasti.

Olisipas kiva, jos olisi tällainen mannekiini aina käytössä! Kaulakuvista näkisi paljon enemmän kuin vaakatasossa otetuista.


My younger sister visited me today and she found herself a necklace and earrings, yes! among all the bits and pieces on my bead table, I had 'hidden' these... They suit so well to her new darkdarkdark blackish brown short hair. I'd just love to have her lovely neckline here always for taking these jewelry photos ;-)

14 comments:

 1. Voihan ahkeruus sinun kanssa ;D. Kauniita korvakoruja ja tuo kaulakoru on upea, nauhan käyttötapa on ihana.
  Se on muuten totta että oikean mallinpäällä koru saa oikeat mittakaavat. Hyvää vappua sinulle ystäväiseni <3

  ReplyDelete
 2. Vielä kauniimmat kuin ensimmäiset, kesämorsiamelle upeat!

  ReplyDelete
 3. Kauniita.. ja nuo mannekiinikuvat on niin hienot :)

  Mukavata Vappua!

  ReplyDelete
 4. My Dear,
  happy wekkend!!!
  kisses

  ReplyDelete
 5. Hän onnellinen, joka nuo korvikset ostettuaan saa olla prinsessa vaikka joka päivä muta ilman kuninkaallisten velvollisuuksia! Paljon fiksumpi idea käyttää tuollaisia korviksia kuin vaikka esim tiaraa. Kun tiara päässä ei ole kauhean uskottava...
  Pidän myös tavastasi käyttää satiini- ja nahkanauhoja koruissasi!
  Sinun pitäisi saada käyttöösi joku vanha mallinukke korumalliksi.Tosin elävä aina parempi- tee diili jonkun naapuruston naisen kanssa? Tai ole itse malli ja joku muu ottaa kuvat? (En yhtään tiedä perhetilannettasi joten iloisesti ehdottelen vaan)
  Tai jatka vanhaan malliin;)

  ReplyDelete
 6. Yhtä ihanat korvikset kuin edellisessäkin postauksessa. Mallin kaulalla koru tosiaan alkaa elää, siihen saa paremman tuntuman. Nuo sydänkorvikset näyttävät tosi kauniilta.
  Hauskaa Vappua sinulle!!

  ReplyDelete
 7. Voi näitä korviksia, niin suloisen kauniita!
  Ja sisko tuli onnelliseksi! Korut sopivat lyhythiuksiselle mallille todella hienosti!

  ReplyDelete
 8. Kiitos ihanista kommenteistanne <3

  -Marissa, arvaa harmittaako, että luovuin takavuosina mallinukketorsosta, jonka olin itse tehnyt! Se meni silloin kyllä ammattiompelijalle eikä sillä hetkellä ollut itselle tarpeellinen.

  ReplyDelete
 9. Oi, oi. Taas kasapäin ihanuuksia sitten viime kommentointini. Kaikki niin kauniita. Ihastuin älyttömästi noihin silkkinauhohin, ja tilasin läjän nauhoja Ameriikoista. Jos taas vähän yrittäisin matkia Magsia. :D En toki pysy perässä vauhdissasi, mutta koruistasi saa aina niin mahtavia ideoita.

  Korvikset ja kaulakoru näyttävät upeilta siskosi joutsenkaulalla ja oikean väristä asua vasten. On varmaan kiva olla siskosi. :)

  ReplyDelete
 10. Ai miten ihanat korvakorut <3
  Hauskaa Vappua...vielä sitä olisi vähän jäljellä :-))

  ReplyDelete
 11. Ihanat söpöliinikorvikset! <3 Juuri sopivasti blingiä! ;)

  ReplyDelete
 12. Huh huh, jopas täällä on säihkettä! Kauniit korvakorut kuten edellisen postauksenkin korvikset :)

  ReplyDelete
 13. Oh my heavens those earrings are so perfect! LOVE THEM! The necklace and earring set look perfect on your sister!

  ReplyDelete
 14. Kiitos :-)

  Thanks, Kay :-)

  ReplyDelete