17.3.12

Hehkua viikonloppuun!

Niin. Tietysti toivoisi auringon hehkuvan, juuri nyt on pilvistä. Noo, voihan sitä loistetta kehittää auringon tilalle vaikka korukivillä, joista yksi upein on varmasti labradoriitti! Sen uskomatonta hehkua on toisinaan toivotonta yrittää kuvaan saada, mutta kun kivessä ei muuta olekaan kuin sitä hohtoa, niin homma on helpompi :-)) kuten tänään.

Parasta tässä isossa riipuskivessä on se, että tuo ihastuttava sinerrys/viherrys näkyy joka suunnasta kiveä ja vieläpä molemmin puolin!


Nuo kiven tummat viirukuviot saivat parikseen hopeisesta neliölangasta taivutukset ja alas vielä tuon pikku labradoriitti-pisaran. Hopeiseen ketjuosuuteen olisin halunnut mini-labradoriitteja, mutta niihin meni vain nollanelonen lanka (kaikkiin ei sekään), joka olisi käytössä aivan liian heikkoa kestämään riipuksen painoa. Siksi kaverina pienet viistehiotut turmaliinikvartsit, viiruja niissäkin.
Tuo iso kivi on kooltaan reilut kolme kertaa puolitoista senttiä, ei siis mikään aivan mitätön :-DLabradoriitti: puhdistaa, tasapainottaa ja suojelee energiakenttää; avaa intuitiota.

18 comments:

 1. sanalla sanoen IHANA :)

  ReplyDelete
 2. Mahdottoman kaunis kokonaisuus ja niin kaunis tuo kivi, etten ole ennen nähnyt!

  ReplyDelete
 3. SUURENMOINEN!! Tuo kuviointi ja kokonaisuus! Varmasti näyttävä kaulassa <3

  ReplyDelete
 4. Voi kuinka kaunis! Tuo labradoriitti on minullekin aivan uusi tuttavuus, mutta todella todella upea. Ja niin on koko korukin.

  ReplyDelete
 5. No on hieno labradoriitti, ja upea riipussysteemi kokonaisuudessaan!

  ReplyDelete
 6. Ihana labbis, ihana Mags! Kävin juuri Solen luona avautumassa siitä, kuinka jotkut ihmiset eivät ymmärrä hyvän päälle...fanitetaan joidenkin mauttomien massakorujen perään. Onneksi on poikkeuksia, kuulut niin heihin Mags! Tosin tässä tullaan siihen, että makuasioista ei vois oikeen kiistellä. Mutta kiistelen silti! Tahdon katsella uniikkia, omaperäsitä, kaunista. Niinkuin nämä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Makuasioita sitä usein miettii koruja katsellessa; lähes jokaisesta saattaa löytää sekä iloa että kummasteltavaa :-D Kiitos, Marissa!

   Delete
 7. Fanituksesta puheen ollen; olen yleensä aika huono fanittaja, mutta olen ollut Magsin (korujen :D) suuri fani siitä asti, kun näihin koruihin törmäsin. Ja aina vaan Mags jaksaa valloittaa. Taito, taiteellisuus ja luovuus, viimeiseen asti mietityt yksityiskohdat, uniikkius... Siinähän sitä.

  Niin, ja tämä koru taas osoitus kaikesta edellä mainitusta. :)

  ReplyDelete
 8. bellissimo, complimenti...!

  ReplyDelete
 9. Kivi on ihana, kiitos :-)

  ReplyDelete
 10. ompa tosi kivasti keksitty nuo lankataivutukset! Erinomaisen kivan näköinen kokonaisuus & hyvä idea!!

  ReplyDelete
 11. Oih, hengästyttävän ihana koru:) <3<3<3

  ReplyDelete
 12. Upea hohde tuossa kivessä, kaunista!

  ReplyDelete