7.3.12

Karu Romanssi

Kuuntele ensin musiikkia ja katsele sitten kuvat ;-)

-klik musaan-

Aina oon tykännyt tuosta yhtyeestä, muistan 90-luvulta, kuinka katsoin täydellisen lumoutuneena heitä ensi kertaa televisiossa.
Keskuskivi, valtamerijaspis-möhkäle, on vuoden ajan yrittänyt päästä koruksi. Tuo mojova ketju, ruostumatonta terästä upeasti kuvioituna sai tämän kokonaisuuden viimein syntymään. Merilasi-möykyt antaa vähän valoa tähän karuun romanssiin, jossa alimmaisena on hieno Orthoceras-fossiili ja mustasta kivestä pieni, ei liian siloinen kala.


18 comments:

 1. Upea koru ja todellakin se "avautuu" hienosti kun kuuntelee musiikkia samaan aikaan!

  ReplyDelete
 2. ooh, upean alkukantainen koru :) mäkin laitoin musiikin pyörimään samanaikaisesti kuvia katsellessani :)

  ReplyDelete
 3. Vau! Ei niin tyypillistä magsia, upean rouhea koru. :)

  ReplyDelete
 4. ihana ketju upeassa korussa vaikuttavan musiikin säestyksellä, ja nuo merilasit, niistä mää tykkään :) mullakin on niitä aikamoinen kasa, pitääkin alkaa työstämään...

  ReplyDelete
 5. Nyt ihan pysähdin, olenko oikeilla sivuilla :D Sinä yllätät, en olisi ikinä uskonut sinun kuuntelevan Apocalypticaa, yllätysten nainen. Upea koru, siinä on sanomaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jei, ihana, saan vielä yllätettyäkin! Sellomusiikki on sydäntä lähellä, klassinen enimmäkseen, mutta nämä Apocalyptican ei-niin-hevitkin huumaa.

   Delete
 6. Upeaa upeaa! :) Tämä on ihana :)

  ReplyDelete
 7. Kiitos nöyrästi kamut ja vieraammat! En uskonu, että tästä kukaan muu kovin tykkäis, tää on niin mun oman mielen mukainen.

  ReplyDelete
 8. Anonymous7/3/12 21:41

  Rouheaa kerrassaan:)

  ReplyDelete
 9. Anonymous7/3/12 21:42

  Eila sanoo: Rouheaa kerrassaan, sori kun jäi nimi pois ekasta kommentista.

  ReplyDelete
 10. Mahtavan rouhea, koruton koru! Erikoinen ja toimiva yhdistelmä, tulee mieleen karu saari ja pieni kalastajakylä. Merilasi - tahtoo heti sellaista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, aivan upeaa, että löysit sen saaren, miut ;-)

   Delete
 11. Just sopivasti karu :) Mahtava koru ja musiikki natsaa. Mullakin on pyörinyt mielessä viimeaikoina tuollaiset "palkkikorut", mutta jossain takaraivossa vaan. Tykkään tuosta palikasta kovasti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Sole; mulla on myös noita 'palkki-ideoita' hyrräämässä, mutta just niitä sopivia osia haussa.

   Delete
 12. Ääärimmäisen kiehtova koru. Tuli mieleen rantapaadet, ankkuriketjut, veden loiske ja vedenalainen, hiukan salaperäinen maailma. Karulla tavalla kovin kaunis.

  ReplyDelete
 13. Hyvin, hyvin mielenkiintoinen koru kera musiikin!

  ReplyDelete