25.3.12

Päiväkävelyllä

Päivittäisen kävelyreittini varteen osuu paljon kiinnostavia pihoja, joita ihailen kaikkina vuodenaikoina. Lauantain päiväkävelyllä - ee, tarkoitan kauppareissulla, sillä koko päivän kestänyt räntäsade ei mihinkään lokoisaan päiväkävelyyn houkuttanut - no, ihastelin rivitalon reunuksen angervoja, joiden hennoissa ja polveilevissa oksissa pienet jähmettyneet vesipisarat (siis jääpisaratko?) kimalsivat niin hurmaavasti. Jossain pienessä puussa näin saman ilmiön. Ja harmittelin hiukan, etten kanniskele mukanani kameraa ja etten ole erikoistunut valokuvaukseen kaikissa säissä, no en siis luontokuvaukseen lainkaan ;-)

Ikuistaahan tuo näkymä kuitenkin piti ja iltamyöhällä pätkin vintaj-lankaa ja etsiskelin laatikkoa, josta piti löytyä vesipisaroita, kirkkaita ja kuultavia. Löysinkin ja päätin kokeilla korvakorut visiostani.Korvakorut ovat ultrakevyet ja kuitenkin reilunkokoiset ja hauskan heiluvaiset. Ja haa, ei tarvii olla tismalleen samanlaiset :-)


Valmistui viikolla myös yksi musta rukousnauha ja lyhyempi toisinto mookaiitti-korusta, siinä patinoitu hopeaketju.


Ja vielä yksi, tuunausta tällä kertaa.
Ninni esitteli nappamansa morsetus-korun idean ja hetihän mun piti päästä kokeilemaan :-D

Alla itsekeskeisesti oma nimeni aiemmin tehdyssä korussa, jonka tuunasin nyt käyttäen savukvartsia kyaniitin lisänä. Riipuskiven molemmin puolin on sama 'koodi'.
Tällaisia salaisia viestejä voikin jatkossa olla koruissani runsaasti, idea on ihana ja luulen, että moni muukin tähän koukuttuu! Tätä ideaa saa toivoa myös tilauskoruihin, se on kohtuullisen helppo toteuttaa.

24 comments:

 1. Korvakorut olivat erittäin suloiset! Niin keväiset!! Ja morsetus-korusi on MAHTAVA! Tästä morsettamisesta taitaa tulla kevään trendi koruilijoiden kesken ;)

  ReplyDelete
 2. Kauniita korusia kaikki! Mookaiittikoru on varsin suloinen. Ja mikä morsetus-koru... Täytyypä tutustua :)

  ReplyDelete
 3. Tyylikästä! Minusta morsetus hakkaa englanninkieliset viestit mennen tullen. Toinen hieno ratkaisu on tietysti braille, jota myös koruntekijät ovat käyttäneet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-)
   Braille, niitä aakkosia oon metallilaatoissa nähnyt, vaikuttivat mulle liian haastavilta :-D

   Delete
 4. kiinnostus morsetus-korun tekoon kasvaa myös täällä suunnalla... oliskos nyt heti hyvä aika ;) tuo on kyllä hieno. ja nuo korvikset on hauskat :D mokaiitti koru on suloinen, kuten se aiempikin

  ReplyDelete
 5. Kauniita! Nuo korvikset ovat erityisen kivat, ihanan erilaiset!

  ReplyDelete
 6. Morsetusta vaan kokeilemaan!
  Oon samaa mieltä kommentoijien kanssa siitä, että englanninkieliset sitaatit eivät aina suomalaisiin koruihin istu, latina on hiukan kankeaa sekin ja kun suomenkielisiä ei juurikaan valmiina saa, niin... viestitään nyt sama helmillä :-) Villitys on ilmeisesti jo päässyt vauhtiin.

  ReplyDelete
 7. Kerrassaan mageet korvikset :) ja tuo mookaiittikoru, oih ja voih :) ihana!

  ReplyDelete
 8. Tuo morsetuskoru on upeus ja korviksetkin ovat tosi kauniit vesipisaroineen.

  ReplyDelete
 9. Korvikset ovat todella kauniit ja kauniita ovat muutkin korusi!

  ReplyDelete
 10. Ihanat häkkyräkorvikset! Morsetuskoru onkin kiva juttu:) tyylikäs koru ja ketju on niin hienoa.

  ReplyDelete
 11. Tiedätkö ihailin muutamapäivä sitteen koivunoksissa tuota samaa vesi/jää pisara ilmiötä. Onnistuit hienosti korviksien avulla tuomaan tunnelmanja herkkyyden esiin.
  Tuo Morsetus -juttu on mennyt minulta ihan ohi... muutamia päiviä töissä niin ja korublogit ovat tulvillaan ihanuuksia :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuule, eilen Ninni tuosta morsetuksesta kertoi enkä minä ainakaan ollut sitä aiemmin nähnytkään, joten ihan yhtä noviiseja ollaan ;-D

   Delete
 12. Kiitos kaikille kommenteistanne! Oli niin ihana aurinkoinen päivä, ulkoilupäivä!

  ReplyDelete
 13. Ihanoita pisaroita!
  Luulen myös että tämä morsetus on seuraava innostuksen aihe :)

  ReplyDelete
 14. Kertakaikkisen ihania ideoita ja ennen kaikkea toteutuksia tulvinut sillä aikaa kun olen hetken ollut pois. Tuohon morsetusideaan täytyy paneutua, ja nuo korvikset ovat taas luovuuden riemuvoitto. :D

  (Vitsit kun myöhästyin Helmetissä noista mookaiiteista. En hoksannut, että niitä oli kaksi satsia. Ne on niin ihania. Et taida myydä tätä viimeistä ihanuutta? :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :-) Molemmat mookaiitti-korut on myyty... joitakin kiviä vielä jäljellä ;-)

   Delete
 15. Hitsit mitä ihanuuksia ja tuo morsetuskoru on kyllä idealtaan sekä kauneudellaan ihan huippu ihana!!

  ReplyDelete
 16. IhQt nuo korvakorut :)

  Morsetusideaan ihastuin Ninnin blogissa minäkin, mutta ajattelin jättää sen idean ikäänkuin hälle toteutettavaksi.. kiva tuli tuosta sinunkin korusta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaikki kokeilemaan vaan morsettamista, se on kivaa ;)

   Delete
  2. Niin kuin Ninnikin sanoi, kaikki vaan kokeilemaan :-D Ideahan on kauempaa ja jokainen toteuttaa omalla tavallaan!

   Delete
 17. Valloittavia! Varsinkin nuo hurmaavat kieputtelut! <3

  ReplyDelete
 18. Wonderful creations, Mags!!!! Love them all!

  ReplyDelete
 19. Hauska idea tuo morsetus :) täytyykin tutkia omia tekeleitä, olisko vaikka SOS tallentunut? ai niin, ihania taas nuo korut -huoh-

  ReplyDelete