15.3.12

Olipas ahdistavaa!

Nettitauko nimittäin!
Olin jo epätoivon partaalla, olen kyllä täysin netti-riippuvainen ja yleensä luen netissä uutiset ja monet muutkin jutut päivittäin.
Tulipa sitten katsottua televisiosta monta ohjelmaa, joita en ilman tätä yhteyden katkeamista olisi millään lailla huomioinut. Esmes Ruotsin euroviisun valinta viime viikonloppuna. Olivatpa muuten ovelia! Käyttivät edustajansa valinnassa muiden maiden raateja osana äänten antajina... Varmaan suomalaiset ensi kevääksi matkii tämän. Eipä kyllä jäänyt mieleeni laulun nimi, laulajastakaan muuta kuin että esiintyi paljain varpain liehuvassa vaatteessa. Enkä sitäkään tiedä, onko Suomen viisua vielä valittu??

Harrastin myös hiukan paperiaskartelua, yritin värjätä kangasta, en löytänyt edelleenkään ompelukoneen poljinta ja johtoja, joten ompelin jotakin pientä käsin...

**
Onneksi saan tätä nyt jo naputella kotikoneella - yritin välillä kirjastossakin käydä, mutten osannut siellä keskittyä ja eihän siellä ollut mun lempisivuja kirjanmerkeissä ;-D

**
Ihanaa, kiitos kaikista kommenteista joita olette sillä aikaa jättäneet! Yritän vähitellen ottaa kiinni ja käydä kamujen teoksia katsomassa!

**
Tein joitakin koruja, jee!

Tässä Pikku Prinssi, en voinut vastustaa tuota riipusta, mukana Ruusu (pinkki aventuriini) ja Kettu (makeanvedenhelmi), savukvartsi-siruja.


"Aika, jonka olet antanut ruusullesi, tekee siitä aivan erityisen kaikkien samannäköisten ruusujen joukossa", kertoi yksinäinen kettu Pikku prinssille tämän kesytettyä sen. "Tärkeimpiä asioita ei voi nähdä silmillä, ne näkee sydämellään" (Antoine de Saint-Exupéry)

**
Rannekoru on samoista kivistä kuin edellisen postauksen kaulakoru, siis perunopaaleista ja akvamariinista. Tein yhtenä iltana myös muutaman uuden hopeisen perhosen, joista yksi patinoitu lensi tähän koruun, päänä sillä on pienoinen kaunis turmaliinikvartsi.**
J.k. Korukoplan uusi haaste on nyt ilmoilla! Ilmoittautumisaikaa viikko!

9 comments:

 1. Ymmärrän täysin tunteesi. :D
  Supersuloisia koruja olet "ahdistuksesi" aikana taituroinut.

  Pikku Prinssi taitaa olla maailman ihanin tarina. Ja tuo koru siksi melkein itkettää. Taitavasti olet siihen taas tarinan vanginnut.
  Hurmaava on rannekoru myös; mitkä kivet ja mikä perhonen.

  ReplyDelete
 2. Kaunis prinssi ja ihana perhonen. Onpas ne ruotsalaiset kavalia, ilmankos pärjäävät niin hyvin aina joka asiassa :) Siinä Suomenkin edustuslaulussa taidetaan pomppia liehuvissa vaatteissa ilman kenkiä, ja ruotsiksi vielä.

  ReplyDelete
 3. Pikku prinssi on minunkin suosikkitarinani. Ja kiva, että olet palannut, olikin jo ikävä ;-)

  ReplyDelete
 4. Ihana pikkuprissi :) ja niin kaunis tuo rannekoru. Nuo perhoset ovat ihastuttavia,kertakaikkiaan :) Edellisen postin kaulakoru sai huokailemaan, niin taas noita mun värejä ja niin raikas :)

  ReplyDelete
 5. Upea prinssi! Perhonen on oikea kaunotar, upea koru!

  ReplyDelete
 6. voi molemmat korut on niiin söpösiä :) pikku prinssi kuuluu mun ehdottomiin suosikkeihin, ja tuo perhonen... ai että on herkkä ja suloinen

  ReplyDelete
 7. Kivaa kun olet täällä taas! :-) Nettitauko tekee ihan hyvääkin välillä! :-D

  Kauniita koruja, erityisesti tykkäsin tuon upean rannekorun sävyistä.

  ReplyDelete
 8. Voi Pikku Prinssi. Ihana koru. Käyhän lukemassa mitä nettimaailma teki minulle :( tietotekniikka on niin ihmeellistä.

  ReplyDelete
 9. Pikku prinssi on suloinen ja tuo perhoskoru on aivan liikuttavan ihana, hempeine sävyneen korostettuna patinalla.

  ReplyDelete