20.1.13

Enää parit puuttuu

Korviksia 101 paria - "ihan kiva" haaste, nyt kun puuttuu enää pari paria ja hei, oisinhan mä muutenkin, kait, näitä tehnyt :-D

Harvoin teen mitään sarjatyötä ja ei seuraavatkaan nyt aivan sitä ole, koska jokainen pari on kuitenkin erilainen. Laitan kuvat siinä järjestyksessä kuin parit valmistuivat.


Ensin halusin tehdä itselleni korvakorut, joissa olisi hiukkasen väriäkin; totuttelen ajatukseeni ottaa myös hiuksiin vähän rohkeampi väri pitkästä aikaa. Inspiraatiokuvissa oli upeaa karneolia, joten sitä sitten esille. Olin jo pitkään miettinyt tätä puikkohelmien ujuttamista korviksiin, joten sopivista väreistä valikoitui automaattisesti savukvartsi.
Toisessa parissa on Maritalta saadut ruusukvartsit ja niiden kanssa ihanaiset ametisti-palaset.


Ja kolmannet sitten mukamas-neutraalia vuorikidettä kirkkaana ja huurrettuna. Sanoin mukamas, koska vuorikidehän ei ole neutraali, se on voimakas kivi, jolla on puhdas ja kirkas energia.


Kaikissa pareissa jälleen niobium-koukut. Tällä mallilla väriyhdistelmät ovat lähes loputtomat ja kunhan löydän loputkin puikot, niin näitä tullee lisää.

Ihanaa ulkoilu-sunnuntaita!

17 comments:

 1. yksinkertaisesti ihania, ihania ihan kaikki !!!

  ReplyDelete
 2. Hurja määrä korviksia tehtynä jo! :) Puikkohelmet näyttää kivoilta korviksissa, oliskohan mulla yhtään tuollaisia... Ei taida olla enkä varmaan muutenkaan olisi viitsinyt apinoida ;)

  ReplyDelete
 3. Olet kyllä ollut hirrrrmuisen ahkera:O.
  ja kauniita on korvikset,erityisesti ihastunut olen nuihin ekoihin:)

  ReplyDelete
 4. ihan ihanoita oot taas tehny :)mulla vielä kaukana 101, jossain kolmenviiden kieppeillä mennään vasta ;) tällä vauhdilla ei taida kesään mennessäkään vielä haaste tulla valmiiksi ;)

  ReplyDelete
 5. Kiitos kommenteista! Eipä onneksi ole mitään aikataulua tällä haasteella ollut, kunhan joskus ;-)

  ReplyDelete
 6. Kaunokaisia kaikki!

  ReplyDelete
 7. Kiva malli ja vaikea noista on valita parasta. Ehkä kuitenkin ruusukvartsit!

  ReplyDelete
 8. Ihania jääkimpaleita! Ja ahkerana olet ollut!

  Miten muuten tuo niobium, jos pystyy käyttämään ainoastaan hopeisia koukkuja?

  ReplyDelete
 9. Kiitos kommenteista!

  -Akvamarin, niobium on todellakin allergisoimaton metalli, jota käytetään mm. sydämentahdistimissa.

  ReplyDelete
 10. Hienoja puikkoja ja kivoja korviksia. Mulla loppui projekti just äsken. Loppuhuipennus jäi puuttumaan, kun jotenkin tähän haasteeseen hieman jo puutui. se into lopahti jossain ennen puolta väliä. Vaikka tokihan näitä muutenkin tulee tehtyä, mutta mutta...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta, sitä kuvitteli kehittävänsä pyörän uudelleen... ;-))

   Delete
 11. Yhdet ne puskee tavaraa tuutista, niin että ei perässä pysy. :D Aika projekti. Hienoja korviksia kaikki! Kiva malli.

  ReplyDelete
 12. Olen tuossa niobiumissa käyttänyt itseäni koekaniina ja ei mitään oireita. Saatan saada nikkelivapaaksi mainitusta allergisia reaktioita. Kauniita korviksia, niin se haaste lähenee loppuaan. Ei se itselläkään mennyt siinä ajassa kuin luulin :D Aina voi kuvitella ;)

  ReplyDelete
 13. Kiitos, Suntsa ja Amalia!
  Amalia, joo, mullakin on jo useita vuosia ollut niobium käytössä, samoin aika monella korujani tilanneella, joten turvallista on.

  ReplyDelete
 14. Oi kuinka kauniita, nuo missä karneolit on niin mun makuun :) ihania ovat kaikki :)

  ReplyDelete
 15. Kiitos, Sari :-)

  ReplyDelete