7.1.13

Sydän mukana

Ehkei aina, mutta hyvin usein, tunnen korua tehdessä lämpimiä värähdyksiä sydämen tienoilla. Vuorikristallin esiinottaminen saa sydämen lämpimäksi joka kerta.

Toinen ilon aihe itselleni on, kun korujani aiemmin tilannut henkilö haluaa tilata joko itselleen uuden korun tai korulahjan tärkeälle läheiselleen.

Näissä koruissa yhdistyvät molemmat tekijät, niissä on siis vuorikidettä ja jompi kumpi niistä lähtee lahjaksi. Mietintä on vielä hiukan kesken :-D


Ensin tein tämän lyhyen korun, jossa on hyvin yksinkertaisesti vain kristallein koristeltu sydänriipus ja sen ympärillä symmetrisesti vuorikide-puikkoja sekä hopeoituja pisarahelmiä. Korun takaosana on hopeoitu kevyt ketju sydänlukolla.

Pidemmässä korussa on vuorikiteen seurana kirsikanpunaisia kivihelmiä (mitä ilmeisimmin värjättyä serpentiiniä); samoja Miyukin pisaroita kuin lyhyessäkin korussa, nyt hopeoituja ja kirkkaita; isolenkkistä hopeaketjua ja pieni hopealukko.


Ja juu, siirryn nyt käyttämään vuorikide-nimeä, joka lienee oikeampi kuin vuorikristalli. Toivotttavasti muistan, mutta ei pidä häkeltyä, jos käytän molempia :-)

Iloa viikkoonne!

13 comments:

  1. Tuo ylempi vuorikidekoru on kyllä upea! Kaunis on kyllä alempikin :)

    ReplyDelete
  2. Molemmat kävisi mulle:) Kauneutta kerrassaan, upeita!

    ReplyDelete
  3. Tosi kauniita kumpainenkin mutta vuorikristallin tai siis -kiteen tykkääjänä kallistun ekaan:-)

    ReplyDelete
  4. Ymmärrän kyllä valinnan vaikeuden:)

    ReplyDelete
  5. Voi, kuinka kauniit korut! Vuorikristallissa on ihmeellistä voimaa ja puhtautta... Sitä käsitellessä (esim juuri korunteon yhteydessä) tuntee itsekin kuin puhdistuvansa :)

    ReplyDelete
  6. Kiitos kommenteistanne :-)

    ReplyDelete
  7. Hienot korut. Kipinöi tässä jo pikkuhiljaa. T: ) Koralli

    ReplyDelete
  8. Tosi nättejä koruja:)

    ReplyDelete
  9. Molemmat kaunokaisia. Omalle kaulalle ottaisin nuo pirtsakat punaiset. Korussa on myös tuota sun onnistunutta toispuoleisuutta(, joka ei multa millään luonnaa). :)

    ReplyDelete
  10. Kuin jääkimpaleita - kauniita kevätkoruja! (Nyt on kevät.)

    ReplyDelete
  11. Täytyisi itsekin muistaa :D ensinnäkin tunnistaa kivet ja toiseksi käyttää oikeita termejä. Mulle tulee jälkimmäisestä korusta lumikin satu mieleen... verenpisaroita kirjontakankaalla. Värien vastakkaisuus ja tyttö joka oli kaunis kuin lumi, veri ja eebenpuu

    ReplyDelete
  12. Ihania molemmat, vuorikide ;) korussa, seesteisyyttä ja talven raikkautta. Ja punainen toimii mulle aina :)

    ReplyDelete