11.1.13

Mustan kissan tango

Korukoplan haaste julkaistaan sunnuntaina. Tällä kertaa tehdään vanhasta uutta eli muokataan joku varastossa oleva valmis koru uuteen uskoon.

Aloitin tämän korun muokkaamisella. Tuo vintage-ketjun ja sarisilkin vuoropuhelu ei välttämättä ollut kohdillaan. Kuvissa kyllä, mutta kaulalla ei aivan.


Tiesin siis, että vaihdan ketjuosan tilalle eräät tietyt makeanvedenhelmi-mollukat ja sen teinkin. Silloin ei enää tuo koralliriipus asettunut korun värimaailmaan.
Ja, jälleen kerran, kuin 'sattumalta' tupsahti joulukoristeita pakatessani tuo emaloitu musta kissa esiin. Miksi se lymysi koristeiden pakkauksissa, en tiedä ;-D Sitäkään en tiedä, mistä kissa on kotoisin, olisiko se lentänyt "Japanista tänne meillekin"? Ei toki, lienee aivan kotimaista tekoa.

Makeanvedenhelmet ovat isoja, eivät laisinkaan A-laatuisia, mutta erittäin sympaattisia :-) ja niiden vuoropuhelu risa-silkin, eikun sari-silkin kanssa lienee kohdillaan, siloa ja rosoa. Kaulalla ihanan pehmeä ja kevyt!Korun valmistuessa huomasin sitten, etten ollutkaan käyttänyt riittävää osaa eli haasteessa sanottua 'ainakin puolet' vanhasta korusta, mutta muuten tykkään uusitusta versiosta.

Elikäs, se varsinainen haastekoru sitten sunnuntaina.


***

12 comments:

 1. Minä tykäsin tuosta ihan hirveästi ihan alkuperäisessäkin asussaan. Olin monet monituiset kerrat puodissasi sormet näppäimillä että nyt tilaan... Mutta eipä tuo hassumpi ole nytkään, todellakaan! (Mustan kissan tango oli esikoisen suosikkilaulu pienenä, silloin meillä vielä oli kaksi mustaa kissaa.)

  ReplyDelete
 2. Rohkea ja raikas ja kissat on aina lähellä sydäntä:-)

  ReplyDelete
 3. Haastekoru mullakin vaiheessa: haluaisin poistaa sen "ainakin puolet" siitä ohjeesta,mutta oletan, että katsotaan vähän läpi sormien,kuten ennekin:)
  Ainakin puolet värimaailmasta tulee olemaan mun haastekorussani;)

  Tuo mustakissa korutuunauksesi on kiva!

  ReplyDelete
 4. Oi miten todellakin sympaattinen koru tämä uusi. Tykkään hurjasti. :D Mulla olisi yks kissaihminen, jolle tämä sopisi just. Tuleeko myyntiin... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, juu, tulee :-)

   Delete
 5. Kiitos kommenteistanne :-)

  ReplyDelete
 6. Haa, ehdin saada sen! Kiitos! :D

  ReplyDelete
 7. Sympaattinen oli se sana joka mullekin tuli ensimmäisenä mieleen. Kaunis, vähän epätavallisempi värimaailma, ja keveyden ja pehmeyden voi melkein tuntea täällä asti :)

  ReplyDelete
 8. Oi, mullakin sydämessä paikka mustille kissoille =) Niissä on jotain erityisen vetoavaa...

  ReplyDelete
 9. Jotenkin hyppäsin otsikon "yli" ja heti tuli mieleen mustan kissan tango :D Kivasti tuunattu ja todella hauskanen koru, kissoineen kaikkineen.

  ReplyDelete
 10. Väritys on niin häkellyttävän upea! Musta kiiluvasilmäinen kissa tuijottaa korun joka solulla! Tämä on "noitien päivän koru " :D

  ReplyDelete
 11. Kiitos kommenteista :-D

  ReplyDelete