2.5.13

Melkein kesä

Kyllä se melkein on jo kesä, koska västäräkit ilmaantuivat ennen vappua ja naamani kärähti eilen auringossa viipyessä! No, ainakin hiukan sai väriä ;-)
Lintujen takia toivoisin, että minussa olisi edes hiukkasen luontokuvaajan vikaa, esimerkiksi juuri västäräkki tai vaikka punakylkirastas olisi mukava esitellä kuvin eikä sanoin. No, täällä näet vain helmiä ja koruja...

En siis liikkunut ihmisruuhkissa vappuna, jollei sellaiseksi lasketa rantaraittia, joka oli kyllä täynnä kävelijöitä, pyöräilijöitä, rullaluistelijoita... Kävin armaan äidin luona lounaalla ja hän oli lapsen iloksi ripustanut serpentiinit ja ilmapallot keittiön kattolamppuun :-D Humoristi se minun äitini!

***

Ennen vappua tein viimein valmiiksi asti lupaamani kaulakorun. Siinä on noita ihania simpukkahelmiä ja sitten vähän kiveä, vähän keramiikkaa (riipus) ja pienet valkeat ovat lasihelmiä.



Tein tänä aamuna vielä eriparikorvikset koruun, niissa tuo siipi on siis luusta kaiverrettu.


***
Olen kaiketi jo vuosia ihaillut Golem-studion keramiikkahelmiä monen ulkolaisen koruntekijän koruissa. Ja nyt sitten viimeinkin sain tilatuksi muutaman kaunokaisen. Nämä on niin herkkuja, että saatte kaksi isoa kuvaa pelkistä helmistä! Mukana merilasikimpale ja vedensinistä kalsedonia.


Sen sijaan että olisin tehnyt tylsästi aivan mätsi-mätsi korun, kokeilin vähän toisenlaista otetta. Koskapa ruohonvihreä howliitti oli isojen keramiikkahelmien kanssa saman kokoinen, parisenttinen, se pääsi mukaan. Sen sijaan en tiedä oliko mitään järkeä laittaa tuo thai-hopeinen kukkakuviohelmi tähän, pussin päällä luki 10,50/kpl, ostovuosi -09. En löytänyt näitä mistään kaupasta juuri nyt, olisin tarkistanut hintakehityksen... Onko se liian "hieno" rouheaan seuraan?


Tämä jatkaa nyt sitten suurista helmistä tehtyjen rannekorujen sarjaa, edellisen postauksen vappupallojen seuraksi vappukukkia, retrohenkeä :-D 


***
Jos toivoit itsellesi tai vaikka kevään valmistujaislahjaksi persoonallista korua pienestä keramiikkamökistä, niin niitä on sarja odottamassa. 
Löytyy kyllä vaikka mitä muutakin materiaalia :-)
Kerro toiveesi yhteydenottolomakkeella -klik- !


18 comments:

  1. Voi että on ihania keramiikkahelmiä! Noita haluaisin itsekin joskus vielä opetella käyttämään! :)

    ReplyDelete
  2. Kauniin keväisiä koruja ja muita juttuja :).

    ReplyDelete
  3. Hauskat eriparikorvikset, ja ihana tuo rannekoru(huikeita keramiikkahelmiä).
    Meidän pihalla hengailee västäräkkipariskunta ja ne on hirmuisen kesyjä ja seurallisia. Koiruuskin ajatteli tänään, josko pikkutsirput innostuisivat pallopeliin,ja juoksi niiden kanssa pallo suussa leikkiin haastaen. JOstain syystä linnut eivät ihan tähän leikkiin lähteneet, vaikkakin uskaltautuvat olemaan maassa ihan koiran vieressä, ihmeellistä! Sitten kun olemme sisätiloissa, toinen linnuista tulee piipun päälle tsirputtamaan, ihan kuin huutelisi meille liesituulettimen hormin kautta,että tulkaahan ulkoilemaan sieltä:)

    ReplyDelete
  4. Wau,hyvin kaunis nukkuma ympäristö riipuksella:)
    Ja nuo isot helmet sopii hyvin yhteen,anna olla vaan tuommoinen.
    Eriparikorvikset on ihan huiput!
    Mukavaa luonto-bongailua:)

    ReplyDelete
  5. Ihanan rauhaisa tunnelma kaulakorussa :) Ja keramiikkahelmet kyllä ovat todellisia kaunokaisia.

    ReplyDelete
  6. Kivat eriparikorvikset:-)

    ReplyDelete
  7. Vau, ja tosiaan on herkkuja <3 helmet ja korut ja kaikki :)

    ReplyDelete
  8. Voi että mitä helmiä, ja miten käsittämättömän ihania koruja sä niistä aina loihdit. Huoh! (Palvonta on mennyt siihen pisteeseen, tai siis ollut jo kauan, että etsiskelen maailmalta samanlaisia helmiä, mitä sulla on. Joskus löydän, mutta en sitten osaakaan tehdä niistä mitään yhtä hienoa, outoo. :D)

    Minäkin kävin äitini (,joka asuu puron toisella puolen) luona vappuna. Pelasimme taas lautapeliä nimeltä Genial. Olemme jo kaksi pelilautaa pelanneet poikki. Siis ihan kulumavika, ei taistelussa hajonnut, vaikka pelikin on toki kiihkeää niin kuin elämä. Äiti 83, tytär 54; äiti on aina Äiti, tytär on aina tytär.:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :-D Soot niin special hassu, etkä palvo, teet ite upeuksia!
      Minun äitini ei valitettavasti tykkää peleistä - minä ja sisarukseni sekä meidän kaikkien lapset kyllä ja kaikenmaailman juhlapyhät pelataan, hihkutaan, kisataan; parasta yhdessäoloa.

      Delete
  9. Kiitos kaikille ihanaisille taas!!

    ReplyDelete
  10. aivan kertakaikkisen ihanat keramiikkahelmet, slurp :) ja rannekorusta tuli tosi kaunis, molemmat "erilaiset" sopii aivan loistavasti tuohon seuraan :)

    ReplyDelete
  11. Kaunis simpukkahelmikoru ja riipus. Hopeahelmi sopii ainakin silmälle oikein hienosti rannekoruun, kukkarosta en sitten tiedä. Ylläriä siitä löytyy sopivasti.

    ReplyDelete
  12. Vau, mitä keramiikkahelmiä! Ihanat värit myös. Kukkakuviohelmi myös magee, en olisi tuota itse raatsinut käyttää ikinä!

    ReplyDelete
  13. Kiitos helmiystävät!

    ReplyDelete
  14. innovatiivisia koruja ... taidokasta työtä !!! mätsi-mätsi kokoelma iskee minulla suoraan selkäytimeen - onko tulossa jotain sommitelmaa siitäkin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ... rok, joo on :-D tulossa siis

      Delete
    2. Kauniit, kauniit korut! Tuo riipuskoru on tavattoman hienostunut <3

      Delete