16.9.13

Haasteista

Erilaisiin haasteisiin, siis koru-haasteisiin, osallistuminen on kohdallani hyvin kaksijakoinen prosessi. Innostun aina välittömästi nähdessäni tarjolla olevia haasteita. Ilmoittaudunkin näihin kansainvälisiinkin koitoksiin ja aina välillä käy tsägä ja antautuu mahdollisuus kokeilla toisten valitsemia palasia koruihini.

Kun osallistuminen sitten varmistuu, iskee kylmä hiki. Voi apua, entäs jos en keksikään mitään! Joskus iskee suoranainen paniikki, kun saa ne toisen/toisten valitsemat korunosat, määräaika lähestyy ja ei ole edes ideanpoikasta! Vaan aina on selvitty ja aina vaan innostun uusista koitoksista.

Seuraavaksi onkin vuorossa tällainen haaste, jonka julkaisupäivä sekin lähenee, 2.lokakuuta:Haastajina Caroline ja Lesley , joiden molempien etsy-kaupat ovatkin mulle jo ennestään tuttuja ;-D Esimerkiksi eilisen korun lintu oli Carolinen käsistä.
Haasteen osallistujat arvottiin pari viikkoa sitten ja ilmoittautuneet saivat tilata hyvin edullisen tarvikelähetyksen (sisältö oli ylläri).Ja tässä heiltä tullut satsi mainioita osasia. Hmm... pinksu ei ole 'right to my alley' eikä ehkä ihan niin syksyinenkään, kun haasteena on "the challenge of creating some Autumn jewellery designs with them". Mutta aivan varmasti syntyy koruja näistä ihanuuksista, koska sekä pronssiosat että keramiikka puhuttelevat minua suuresti. Nyt täytyykin katsella luonnon väritystä tarkkaan, tulipas mieleeni eräs tietty pensas... eräällä lähipihalla...Onneksi aikaa on vielä reilusti. Ja toki tässä välillä syntyy vielä muitakin koruja.


Mukavaa uutta alkanutta viikkoa blogissani piipahtajille!


2 comments:

  1. Harvemmin osallistun haasteisiin kun en tykkää siitä "ahdistavasta" tunteesta:-) Olen tainnut kerran osallistua kun piti valita väripaleteista värit ja koru tehtiin niiden värien mukaan.

    ReplyDelete
  2. :D mä olen pitkään korukoplankin haasteita kuolannut ja aina miettinyt että NYT, nyt on hetkeni nyt minä teen ja ilmottaudun... kuten moneenkin muuhun haasteeseen. Sitten jänistänyt. Ihailen rohkeuttasi ja taitoasi =)

    ReplyDelete